Co można reklamować razem z easysub ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Co można reklamować razem z easysub ? (/Temat-Co-mozna-reklamowac-razem-z-easysub-76777) |
RE: Co można reklamować razem z easysub ? - ASTONEQ - 11-10-2013 11:43 No raczej mieliście wprowadzać proponowane programy przez nas w innych tematach i dawać tym którzy je proponowali większe stawki itd... ale ciągle zmieniacie zdanie RE: Co można reklamować razem z easysub ? - kompik - 11-10-2013 11:48 (11-10-2013 11:37)EASYSUB napisał(a): Uwaga dziś wynik konkursu : Cytat:Podawajcie swoje przykłady ! Dla najlepszych trzech przykładów 100 PLN ! ? RE: Co można reklamować razem z easysub ? - szamus200 - 11-10-2013 13:07 Najlepsze według mnie: - Kupony rabatowe do przeróżnych sklepów - Generator haseł do stron (np. Brazzers, e-kino.tv ) itp. - Sprawdź kiedy umrzesz, jak będziesz wyglądał za 20lat itd. , jak będziesz wyglądał przy wadze 120kg I takie typu oferty :} RE: Co można reklamować razem z easysub ? - EASYSUB - 11-10-2013 13:28 Kolejne 2 osoby które zdobyły kolejno 2 i 3 miejsce to : kompik - 8 reputacji diabloo07 - 6 reputacji Proszę zgłosić się po nagrody na maila [email protected] RE: Co można reklamować razem z easysub ? - kompik - 12-10-2013 16:36 Bardzo mi brakuje kampanii z plikiem audio do odtworzenia bezpośrednio na stronie, tak jak video RE: Co można reklamować razem z easysub ? - lorkos - 13-10-2013 08:23 http://wyprzedaze.freebiz.pl/ To wydaje mi się fajne i skuteczne.Ale ,że freebiz nie ma najlepszych opinii to nie zamierzam go reklamować tylko poczekam aż easysub coś takiego wprowadzi RE: Co można reklamować razem z easysub ? - ASTONEQ - 14-10-2013 17:11 Dawałem pomysł z tym ale jeszcze nie wprowadzili.... RE: Co można reklamować razem z easysub ? - EASYSUB - 14-10-2013 19:55 Spokojnie wprowadzimy wasze wszystkie pp obecnie mamy małe opóźnienia z nowymi pp ponieważ ciężko pracujemy nad kreatorem dla was Ps. Do osób które wygrały w konkursie poszły już nagrody wrzucie screeny jak dojdą RE: Co można reklamować razem z easysub ? - themate0 - 16-10-2013 16:02 nie wiem czy wiecie, ale dzisiejsza mlodziez ( gimbusy) ktore nas sponsoruja maja świra na 1D i Justin Bieberze Przeglądając facebooka natrafiłem sie na bloga ( prawdziwego) gdzie był organizowany konkurs i do wygrania były jakieś bluzy, autografy, płyty Biebera itp itd, mieli tyle komentarzy ze aż sam nie moglem w to uwierzyć jak oni ich uwielbiają RE: Co można reklamować razem z easysub ? - aero2 - 16-10-2013 16:19 Ja tam czekam na kreatora własnego PP, programy programami, ale nie każdemu takie pasują pod traffic. |