![]() |
Firecash i Diqtion oszukują? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Firecash i Diqtion oszukują? (/Temat-Firecash-i-Diqtion-oszukuja-76513) |
RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tomula06 - 17-09-2013 14:32 a czemu w sygnaturze oficjalnego konta firecash jest link do mentora diqtiona? ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tomazzi - 17-09-2013 14:34 (17-09-2013 14:30)LessiPL napisał(a): Tomazzi który nie wie co to gateway bo to nie jego dziedzina zarobkowania również wywęszył dramę nie wiem ![]() ![]() tutaj widzę drakę na 14 fajerek więc śledzę uważnie co się święci ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - rozekrr - 17-09-2013 14:38 (17-09-2013 14:23)Karczu napisał(a): Pamiętajcie też, że jeśli ten ktoś się włamał do bazy, to sam mógł w niej usunąć pobrania Diqtiona podmieniając je na takie, które wyglądają jak fejk.Gdyby nawet tak było to Diqtion by się do tego odniósł. A tu ani odpowiedzi, ani wytłumaczenia, także wszystkiego można się domyśleć. Nie stać pewnie na dobry marketing to pro seowiec wpadł na taki pomysł. Dla mnie przykre, cios walący na kolana, a FC pisząc o informatykach itp. ble ble ble, to sobie sam dowala. Jeżeli bylibyście poważni to od razu byście wszystkie logi z mysql chociażby sprawdzili i od razu również udzielili stosowne info. Ale co tam, każda minuta, godzina się liczy aby wlepić bajerę, ja od początku gdy zaczynałem z PPA i na FC byłem ponad tydzień bodajże, wiedziałem że ten serwis śmierdzi jakoś. Subiektywna opinia, usera nie związanego z FC. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - makingmoney - 17-09-2013 14:38 (17-09-2013 14:32)tomula06 napisał(a): a czemu w sygnaturze oficjalnego konta firecash jest link do mentora diqtiona? Bo osoba ta jest u nich zatrudniona - z tego co mi wiadomo. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - cpr - 17-09-2013 14:39 No jak dla mnie wielki shit... RE: Firecash i Diqtion oszukują? - matimus - 17-09-2013 14:42 Ciekawe co wymyślą na obronę ![]() ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - daniel42na - 17-09-2013 14:44 FC po raz kolejny między młotem a kowadłem bo jeśli oznajmią że włam był to tak jakby oznajmili, że Diq i jego zarobki to fake ![]() Ale jeśli żadnego włamu nie było to co jest na tym wideo? ![]() Znając FC oczywiście zaczną szukać jakiejś 3 drogi i wybielać to co jest czarne, przy okazji oskarżając wszystkich którzy zaszkodzą im i ich "wizerunkowi" najlepszego serwisu ppa w Polsce (który sami sobie przypisali). Pamiętajcie jednak że każda akcja przynosi reakcje, więc nie skaczcie za wysoko bo userzy patrzą a konkurencja jest surowa. ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - szalonymad - 17-09-2013 14:47 Post FC ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Madroxx - 17-09-2013 14:52 FC [*] 2011 - 2013
Anielski orszak niech wasze dusze przyjmie, Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba, A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi, Aż przed oblicze Boga Najwyższego. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Mikoszi - 17-09-2013 14:54 @Fc póki jeszcze działacie to przy okazji zapytam gdzie mój dolar, który wysłaliście podobno w marcu? ![]() |