Zły dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zły dziennik (/Temat-Zly-dziennik-75068) |
RE: Zły dziennik - prololex - 17-09-2013 15:09 Widziałem te zdjęcie na kwejku , dodałem sobie nawet posty z lajkami , bo mam podobną tematykę RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 17-09-2013 20:43 Troszkę się pozmieniało W związku z aferą z FC przesuwam o jakiś czas premierę drugiej części poradnika, bo wiąże się ona z PPA i wolę poczekać na wyjaśnienie sprawy Pierwsza część jest w sprzedaży tylko do końca miesiąca - osoby zainteresowane proszę o kontakt lub rezerwację! RE: Zły dziennik - ASTONEQ - 18-09-2013 00:16 Jak do tej pory mój najbardziej ulubiony dziennik tutaj RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 18-09-2013 09:42 Up dzieki Co na dzis? Dostalem wczoraj wyplate z mspartners. (wkleilem ja w watku o tym programie) wiec dzisiaj zaczne od nowa promowac linki. Zaciekawil mnie temat o reklamie mspartners w sejfiku. Wiem, ze wiekszosc osob twierdzi, ze nie zlicza klikow i to calkiem logiczne, bo osoby wchodzace z sejfika nie przynosza im zysku. Jednak znam sztuczke, ktora powinna zadzialac i pozwoli na zaliczenie wejsc. Przetestuje - napisze Skupuje fanpage - masz cos ciekawego napisz RE: Zły dziennik - prololex - 18-09-2013 16:02 Metoda z poradnika dala mi dzis już 50 wyświetleń , jak na drugi dzień nieźle Edit : Miałem 98 wyświetleń o 23 i się zresetowało godzinę wczesniej :-( RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 19-09-2013 11:52 Mspartners nie jest polskie i dlatego ta różnica. Ale nie wiem czy u was też, ale ja mam ostatnio stałą (już podwojoną stawkę) niezależnie od liczby klików Co na dziś? Wprowadzam na allegro dwa nowe produkty. Jeden będzie reklamowany wyłącznie na fanpage, a drugi na forach. Liczę na stabilne 100 zł z każdej aukcji dziennie. Robię porządki z moimi fanpage i mam kilka do sprzedania Tematyczny i aktywny 5 tys fanów - 100 zł Świetnie prowadzony, filmowy z dużym potencjałem (uzyska dużo lubię to i świetny potencjał reklamowy) 3000 fanów - 100 zł (w cenie twórczyni treści i opisany indywidualny sposób na reklamowanie) Gimbusiarskie: 2,5 tys - 20 zł 3 tys - 30 zł 6,5 tys - 70 zł 8 tys - 80 zł Ktoś coś chciałby kupić albo zobaczyć? PW Poza tym wczoraj testowałem zdobywanie kliknięć na mspartners poprzez reklamę na sejfiku. Był o tym temat, gdzie wszyscy okrzyczeli autora, że to ściema dla zyskania refów Znacznie zmodyfikowałem podaną metodę i wydaje mi się, że będą zaliczenia Ale dam info za kilka dni gdy mspartners sprawdzi ostatnie kliki. RE: Zły dziennik - Klin - 19-09-2013 12:01 Wyślij na PW linki do fp RE: Zły dziennik - MrocznyKILL - 19-09-2013 16:33 Chwytliwy nick a co za tym idzie tytuł tematu zaintrygowało wszedłem poczytałem i życzę powodzona oraz wysokich zarobków RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 20-09-2013 15:36 Miałem strasznie zabiegany tydzień i nie maiłem czasu napisać tutaj nic konstruktywnego. Nadrobię przez weekend Co na dziś? Zrobiłem porządek w mieszkaniu I sprzedaję trochę sprzętów Na forum jest Iphone 4s za 1100 zł, a parę starszych telefonów już wrzucone na allegro. Wiadomo, że nie można tego liczyć jako zysk, ale wreszcie się przemogłem i pewnie wpadnie za wszystko ponad 2 tys A w temacie zarabiania. Od kilku dni testuję nowy pomysł realizowany razem z kolegą związany z fitnessem i treningami personalnymi. Reklamowany na forach i facebooku. Sprzedawany w dwóch wersjach. Tańszej po 10 zł i droższej po 30. Dziennie otrzymujemy około 8 zapytań, z czego do transakcji dochodzi w niecałej połowie przypadków. Wychodzi więc około 100 zł na dwie osoby. Pamiętajcie, że poradnik o facebooku jest w sprzedaży jeszcze tylko 10 dni - po tym terminie może trafić się wyjątkowo kilka sztuk jeśli ktoś wycofa rezerwację, ale jestem uczciwy w stosunku do kupujących i tak jak powiedziałem - z końcem miesiąca koniec sprzedaży RE: Zły dziennik - Kazio_Odlotowy - 20-09-2013 22:37 A ja mam takie pytanko. Czy twój poradnik mówi, jak zacząć zupełnie od zera i nie zapraszając do polubienia swoich znajomych można coś osiągnąć? I czy postępowanie zgodnie z nim gwarantuje sukces? |