Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com (/Temat-Typy-Hokejowe-by-wygr-blogspot-com-74905)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 25-09-2013 11:12

Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie Leksands - Linkopings Typ: Linkopings (łącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Kurs: 1.75.

Leksands to ekipa, która powróciła do najwyższej klasy rozgrywek po 7 latach nieobecności, jak na początek sezonu spisują się wyśmienicie aczkolwiek lepiej spisują się gdy nie ciąży na nich presja wygranej a po udanym starcie takową presję dziś przeciwko będącemu w zwyżkowej formie półfinalisty play-offów zespołowi Linkopings będą odczuwać.Nie sądzę by tak doświadczony zespół jak Linkopings pozwoli sobie na potknięcie w walce z beniaminkiem.

Dla lubiących większe kursy można zagrać na zwycięstwo Linkopings w regulaminowym czasie gry. Kurs 2.20.

Pzdr

Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 25-09-2013 23:38

(25-09-2013 11:12)kwenk21 napisał(a):  Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie Leksands - Linkopings Typ: Linkopings (łącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Kurs: 1.75.

Leksands to ekipa, która powróciła do najwyższej klasy rozgrywek po 7 latach nieobecności, jak na początek sezonu spisują się wyśmienicie aczkolwiek lepiej spisują się gdy nie ciąży na nich presja wygranej a po udanym starcie takową presję dziś przeciwko będącemu w zwyżkowej formie półfinalisty play-offów zespołowi Linkopings będą odczuwać.Nie sądzę by tak doświadczony zespół jak Linkopings pozwoli sobie na potknięcie w walce z beniaminkiem.

Dla lubiących większe kursy można zagrać na zwycięstwo Linkopings w regulaminowym czasie gry. Kurs 2.20.

Pzdr

Wynik 1:6 Można powiedzieć pewniaczek...kto skorzystał poproszę o plusa Smile
Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 26-09-2013 00:39

Już jutro pierwszy płatny typ hokejowy ode mnie wraz z analizą koszt 30zł. Chętni zapraszam na priv.

Edit:

Na dziś przyszykowany typ z kursem 1.80

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 26-09-2013 12:04

W związku z większym zainteresowaniem, chciałbym przedstawiać swoją ofertę:

Abonament miesięczny - ilość typów około 40 ( 20 typów hokejowych, 20 z pozostałych dyscyplin)

Koszt 300zł.

Promocja dla aktywnych użytkowników tego forum ( powyżej 100 postów) 50 procent zniżki na abonamenty.

Typy zawsze podawane z analizą, którą chciałbym po zakończonych meczach wrzucać w wątek(traktuje to w formie pamiętnika)

Także gorąco Zapraszam Smile

Pzdr

Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 26-09-2013 18:49

Z wielką przyjemnością wklejam dzisiejszą analizę mego typu który zakończył się na +

Na dzisiejsze popołudnie przyszykowałem typ Atlant Mytishi - Podolsk. Typ Atlant Mytishi kurs 1.80.Dlaczego tak?.

Atlant to mój cichy faworyt do końcowego zwycięstwa drużyna bardzo mocna a tym bardziej na własnym lodowisku nie pozostawi złudzeń drużynie z Podolska, owszem Podolsk wygrał ostatni mecz u siebie Z CSKA lecz wyjazdowe spotkania nie koniecznie im wychodzą.Atlant w tamtym sezonie był jednym z czołowych zespołów KHL.W dzisiejszym spotkaniu nie widzę innego wyniku niż zwycięstwo gospodarzy.

Pzdr

Bart

No i wynik 3:1.Zwycięstwo!

Shino , Rhagear skomentujecie ? ;p

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - shino - 26-09-2013 18:57

Bardzo ciekawy mecz.
Widać że znasz się na hokeju.
Oby tak dalej !

Pozdrawiam
Shino

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Rhaegar - 26-09-2013 19:16

zabijesz mnie Tongue nie zagrałem bo musiałem wyjść.. Ale potwierdzam, że tym typem się podzielił kolega kwenk Tongue

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 26-09-2013 19:38

No Rhae Tobie będę z chęcią takich informacji udzielał, ponieważ odwalasz kupę dobrej roboty.

Edit:

Czasem do dubla możesz dołożyć haha Smile

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Rhaegar - 26-09-2013 19:40

hehe no tylko żebym nie zapominał Tongue ja w ten hokej to wogóle nie zaglądam dlatego takie dziury

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - maciek14c - 26-09-2013 19:43

kwenk21 chętnie bym kupił jakiś typik na dziś zeby załapać Cashbacka Wink