![]() |
Dziennik pracy według Fienda - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy według Fienda (/Temat-Dziennik-pracy-wedlug-Fienda-74016) |
RE: Dziennik pracy według Fienda - xerq - 29-08-2013 11:42 Słabo coś ![]() RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 29-08-2013 21:55 Dzień dwudziesty piąty
Co dzisiaj zrobiłem -Promowanie filmikow -Szukanie nisz Cytat:Today's total earnings $0.00 Nadal cienko... ![]() Przy okazji zapytam. Co mam wpisać na Firecash w polu "Pełny adres", tam gdzie się podaje dane do wypłaty (Konto>płatności). Mam tam wpisać adres banku czy mój adres? Chciałbym już wypłacić pieniążki za sierpień ![]() Pozdro ![]() RE: Dziennik pracy według Fienda - Devil877 - 29-08-2013 22:10 Podajesz adres zamieszkania RE: Dziennik pracy według Fienda - makingmoney - 29-08-2013 22:20 Najlepiej jak wpiszesz "jestem konfidentem, donoszę na innych a potem robię to co oni". Po tym co napisałeś to powinieneś mieć chociaż odrobinę przyzwoitości i zamknąć te ten temat z wywodami, bo wchodzę sobie poczytać kosiarę i kątem oka zaczepiam o nick, który przypomina mi jak łatwo się sprzedać. <hejt> RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 30-08-2013 15:24 (29-08-2013 22:20)makingmoney napisał(a): Najlepiej jak wpiszesz "jestem konfidentem, donoszę na innych a potem robię to co oni".Bla bla bla, coś jeszcze? ![]() A serio to tacy ludzie jak ty jeszcze bardziej mnie motywują, bo lubię kiedy moi hejterzy mają ból dupy ![]() (29-08-2013 22:10)Devil877 napisał(a): Podajesz adres zamieszkaniaDzięki RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 30-08-2013 23:32 Dzień dwudziesty szósty
Co dzisiaj zrobiłem: -nabijanie punktów -promowanie filmików Cytat:Today's total earnings $0.32 Porażki ciąg dalszy. Póki co nic nowego w kwestii wejść i zarobków. 11 wejść i 16 kliknięć. Na razie zostaje mi tylko promowanie filmików. Jak uda mi się wskoczyć z moją niszą na pierwszą stronę to wtedy hajs się zacznie zgadzać ![]() EDIT: A jednak wpadł lead (w momencie pisania tego posta był on widoczny jako yesterday). Także doliczam go, a jest to Brazylia za 0.32 ![]() Pozdro ![]() RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 31-08-2013 22:59 Dzień dwudziesty szósty
Co dzisiaj zrobiłem: -nabijanie punktów -promowanie filmików -szukanie nisz Cytat:Today's total earnings $0.00 Dzisiaj nic. Wejścia powinny niedługo wrócić do normy bo jest zainteresowanie moją ostatnią niszą. Dnia dzisiejszego 17 wejść i 20 klików. Wypłaciłem również moją sumę no i czas na małe podsumowanie sierpnia ![]() Statystyki wyglądają tak: Przez ten miesiąc zarobiłem 31.94$ Razem mojego bloga odwiedziło 1.190 osób. W link kliknęło 1.480 osób. Najwięcej liczba wejść to 164 dnia 23.08 Największa dniówka to 10.02$ dnia 18.08 Ogólna liczba pobrań to 19 Dodam tylko jeszcze że bardzo się z tego wyniku cieszę i liczę na lepsze kokosy przez wrzesień (tym bardziej, że każdy dostał konto Ultimate ![]() To chyba tyle. Oficjalnie ten miesiąc uważam za zamknięty ![]() Pozdro ![]() Dziennik pracy według Fienda - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |