FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna (/Temat-FireCPA-pierwsza-polska-siec-afiliacyjna-73426) |
RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - MartinS - 14-12-2013 15:43 Pablo, jeśli chodzi Ci o Facebook Ads, załóż nowy temat. Unikniemy kolejnych pytań od innych jak takowy będzie. BlackElegant, wypłacają. Hajs uzbierany na FireCPA możesz wypłacić razem z tym, zarobionym w FireCash. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - BlackElegant - 14-12-2013 16:31 Okej Dzieki reput leci ;D RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Doom - 15-12-2013 12:48 Wczorajsza konwersja RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - hunterpl444 - 16-12-2013 16:58 Chciałbym spróbować na FireCPA ale dla mnie to czarna magia nie rozumiem kilku rzeczy ktoś chętny do pomocy RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - FireMedia - 20-12-2013 12:31 Znacząco wzrosły stawki za najlepsze oferty z FR. Teraz są wręcz ogromne. Oczywiście FireCash również ma tę podwyżkę. Nasi userzy mogą liczyć na stawki, których serwisy PPA nie mają nawet dla siebie. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - MankuT - 25-12-2013 11:24 Ile czeka się na pełną aktywację konta ? Gdy próbuje wypełnić dane pojawia mi się - something wrong ;/ RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - bolo9797 - 25-12-2013 11:29 Piszesz do Artura i masz odrazu . RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - FireMedia - 28-12-2013 11:32 1-3.01.2014r. nastąpi aktualizacja ofert w FireCPA (w FC analogicznie podobna sytuacja). Wszystkich, którzy znajdą jakiekolwiek błędy w FireCPA ( graficzne, techniczne, językowe itp.) proszę o maila na adres [email protected], dajcie też do wiadomości Artura [email protected] Pomóżcie nam stworzyć najlepszą sieć afiliacyjną RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 28-12-2013 14:51 Mógłbym prosić o podpowiedź co zrobić jak chce wypłacić ? nie mogę dodać numeru konta w ustawieniach. Wyskakuje error. Ile się czeka na zaliczenie leada bo pisały mi 2 osoby że wysłały sms i nie zaliczyło mi nic :/ RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - FireMedia - 28-12-2013 15:11 Wypłaty są automatycznie generowane wg systemu Net7, Net15, Net30 lub ręcznie po kontakcie z Arturem. W przypadku wyskakującego błędu, proszę o kontakt - [email protected] Zaliczanie leadów jest online czyli w chwili, gdy reklamodawca zatwierdza, to FireCPA nalicza. |