Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie (/Temat-Jak-zarabiac-10-20-dziennie-na-PPA-w-1-2godz-dziennie-72020) |
RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 08-07-2013 10:24 Cytat:buhahhahahahahahhahahahahhahahahhahhahahh Twoja metoda się sprawdza ? hahhahahaah . Nie pogrążaj się.. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 08-07-2013 10:48 Ty kolego możesz przestań zaśmiecać wątek? Pokazałeś już jakim jesteś wyłudzaczem... Mam prośbę abyś się nie wypowiadał w tym wątku bo zgłosze to jako SPAM RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 08-07-2013 12:47 Ja nie spamuje ty sprzedajesz coś co jest za darmo. Masz pozwolenie od autora poradnika na sprzedaż? RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 08-07-2013 14:11 Ja jestem autorem I mogę do udowodnić a tobie pisałem tak specjalnie byś myślał że w PPA jestem zielony.Jesteś zwykłą papą która mnie w ciula zrobiła. I nie ośmieszaj się bo mnie wkurzysz to napisze do admina tego forum i przedstawię mu rozmowę z toba na gg i to jak próbowałeś wyłudzić 30zl przedstawiając lewe dowody i podrobiony scan z astrocash przedstawiając w ten sposób to że jesteś MEGA ogarnięty w PPA a to gówno prawda bo nie zarabiasz 5k na miesiąc tylko 5zł wiec wprowadzasz ludzi w błąd w celu korzyści majątkowej na co jest paragraf. tak więc morda bo szkoda mi cię dzieciaku. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 08-07-2013 14:43 Bachorze? I mówi to 17 latek do 27 latka Dobre. Wakacje się zaczęły do gimbazja siedzi w necie. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Dennisek78 - 09-07-2013 16:29 Pokaż więcej statystyk, to jest NIEMOŻLIWE byś zarobił tyle tylko z tej niszy nawet siedząc 24h na ass. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - DawidFB - 09-07-2013 16:50 Up,ja Ci nie polecam brać.....chyba każdy tą nisze zna...i wątpie ze tyle da się na tym zarobić. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 09-07-2013 16:56 (09-07-2013 16:50)DawidFB napisał(a): Up,ja Ci nie polecam brać.....chyba każdy tą nisze zna...i wątpie ze tyle da się na tym zarobić. Ty to się nie odzywaj, bo ty to trafisz do działu dla oszustów... Pierw coś bierze a potem pisze że nie ma kasy bo mu mamusia kieszonkowego nie dała... hahahahahahaha a na samym końcu stwierdza że to było za darmo. Stwierdza to na podstawie paru komentarzy... znalazł sobie sposób by nie płacić... na początku jak dostał poradnik przeczytał..nawet napisał że zapłaci aż 35zł (poradnik kosztuje 30)... i metoda jest dobra i raczej da się na tym zarobić...tylko dziecko myślało że ja na kasę będę czekać miesiąc i pisało że jak zarobi to zapłaci gdzie w warunkach sprzedaży pisało że czegoś takiego nie akceptuje..jak napisałem że się nie zgadzam i ma zapłacić teraz to zaczął pisać że to było za darmo chociaz podał jakiś link z forum gdzie to nie ma nic do rzeczy bo tam było zupełnie coś innego. Po prostu zobaczył że ktoś nie zapłacił to pomyślał że on tez nie zapłaci... zauważcie że gdyby on znał ten sposób i by miał takie zdanie że jest to za free to by odrazu napisał.. a on napisał że zapłaci a gdy napisałem że chce kase teraz zaczełą się inna gadka... Pozdro dzieciaku, możesz tworzyć juz multi. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 09-07-2013 17:13 To ty się produkuj i mi pokaż gdzie jest to na forum bo narazie to drzesz japę bezensowymi komentarzami które pokazują że masz IQ 10. Skoro poświęcasz czas na komentowanie tego co pisze to poświęć czas i pokaż mi gdzie to jest za darmo na forum bajkopisarzu. RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - majinpov - 09-07-2013 17:25 Moje 10 przy twoim 1 to i tak dużo. A do twojego poziomu nie będę się zniżał. Nagabywanie do nagich zdjęć jest bodajże tutaj http://zarabiam.com/Temat-MEGA-poradnik-FireCash-68190?highlight=zbi%C3%B3r+poradnik%C3%B3w+ppa |