![]() |
Dziennik pracy - kompik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - kompik (/Temat-Dziennik-pracy-kompik-71578) |
RE: Dziennik pracy - kompik - damcio1010 - 21-07-2013 12:22 Będę śledził dziennik powodzenia ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - kompik - 22-07-2013 09:56 Dzień 29 22.07.2013 godz: 10:50 Dopiero wstałem po wczorajszym ciężkim dniu, więc trzeba wziąć się do roboty. Ogólnie zająłem 2 miejsce w konkursie na dziennik, zgarnąłem 200FG i 10 punktów reputacji, bardzo się cieszę z tego wyróżnienia i gratuluję pozostałym zwycięzcom ![]() Co planuję na dziś: Kolejne posty, SEO i nagrać 5 nowych filmów (jak już mówiłem, leżą mi wolne punkty a szczególnie na u2bviews gdzie z tego co widzę i czytałem, dali każdemu userowi po 10 000 punktów) Kolejna sprawa - może to głupio zabrzmi ale miałem sen proroczy gdzie widziałem fajną niszę ![]() ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - CreepyUploader - 22-07-2013 10:02 Każdemu userowi dali 10k pkt? Lies!! Ja nic nie mam ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - kompik - 22-07-2013 10:18 (22-07-2013 10:02)CreepyUploader napisał(a): Każdemu userowi dali 10k pkt? Mój błąd, teraz doczytałem: Cytat:Incase you didnt noticed, we have a new software update, this update was released 2-3 days ago and its a PATCH for the fact that views wherent working properly. ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - Danny - 23-07-2013 21:14 Najlepszy dziennik jaki czytałem, łapiesz reputa. A jak z zarobkami w tym miesiącu? GSA używasz do pozycjonowania? RE: Dziennik pracy - kompik - kompik - 23-07-2013 21:55 (23-07-2013 21:14)Danny napisał(a): Najlepszy dziennik jaki czytałem, łapiesz reputa. Próbowałem na początku - ale nie. Nie używam. Staram się po prostu regularnie dodawać póki co posty. Przyznam, że słabiej w tym miesiącu ze względu na to, że zrezygnowałem z YT i jadę na seo (w ostatnich dniach dodałem kilka filmów, ale nie zdążyły się jeszcze wypromować) Także czyste seo w tym miesiącu: Month's Earnings: $317.21 Wydaje mi się, że źle nie jest i z dnia na dzień przybywa UU A wracając do dziennika ![]() Dzień 30 - 23.07.2013 Godz 22:48 Jako kontrast dla tego co napisałem wyżej, akurat dziś postów (jeszcze) nie dodałem. Bardzo mnie goni czas ostatnio i nie ma mnie prawie w domu, jeszcze jutro egzamin na prawko więc trzeba się wyspać ![]() Ale w wolnych chwilach z przyzwyczajenia wiadomo - kolejna porcja ślicznych, ale nie przesłodzonych komentarzy. Dodałem też filmy na YT do postów, które dodałem po banie na YT, trochę sporo tego doszło, zobaczymy co będzie ![]() Wpada coraz więcej pobrań, ale niestety tak jak większości, główną ekipą pobierającą są Egipty, Israele, Bośnie i Hercegowiny, Tunezje, dzieci z bullerbyn i tym podobne za 4 do góra 5 centów. Ale wraz z rosnącym słupkiem klików na wykresie rośnie tak samo uśmiech na mo... twarzy ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - kompik - 24-07-2013 16:16 Dzień 31 - 24.07.2013 Godz 17:30 Wróciłem dopiero do domu i wow... mam nalot z indonezji ![]() i 16/20 osób online zmienia się bardzo szybko... ale co z tego jak ciągle po 4 centy ![]() Godz 19:05 Kolejna porcja indonezji od ostatniego screenu ![]() ![]() ![]() Godz 20:44 No i kolejna porcja pobrań z ładnym sms sprzed chwili ![]() Today's Earnings: $34.81 Żeby tylko te pobrania były wyższe to by było fajnie. A ja nie leniuchuję więcej i idę robić dalej ![]() Dzisiejszy dzień, mimo tych niskich pobrań w tak dużej ilości, zmotywował mnie do dalszej roboty. Godz 23:58 Wracam na dobre tory ![]() Reszta pobrań z dziś: ![]() Dziś 3 sms, miło po 10 dniach przerwy od sms ![]() Zauważyłem, że te pobrania gwałtownie zaczęły wzrastać po tym jak google wzięło dziś pod swoje skrzydło indeksu mojego bloga. Sprawdzając ostatnie cache wczoraj, miałem jeszcze z początku miesiąca ze starym szablonem i nieregularnie dodawanymi postami, dopiero dziś przed 13 wskoczył akutalny stan i zaczął się nalot indonezji i innych widocznych na screenach ![]() Staty na blogu: ![]() Konwersja, sam słupek i dane: ![]() ![]() I zarobek: $42.86 RE: Dziennik pracy - kompik - patryk0407 - 24-07-2013 16:41 To i tak bardzo ładnie, a dużo masz nisz na stronie? ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - kompik - 24-07-2013 17:54 Głównie pobierają 5 a mam trochę więcej ![]() RE: Dziennik pracy - kompik - patryk0407 - 24-07-2013 18:10 5 nisz aby to ladnie, ale to hacki czy cos innego jak mozna wiedziec? ![]() |