![]() |
VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - Sh4ker - 01-07-2013 11:43 Spokojnie, ja zarobiłem 8$ na blogerze. W tym miesiącu 50$, ale mega ciężką pracą non-stop pinguje GSA youtube/fanpage. Robiłem wszystko, starałem się ładne screnny ale zarobiłem 50$. Mój kolega tylko kopiuje posty, po czym pinguje je i ma 600$ w tym miesiącu. Naprawdę nie wiem jak to dokładnie działa, ale wiem jedno nie poddawaj się ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 01-07-2013 13:47 (01-07-2013 11:04)Cevu napisał(a): Pisałeś, że boisz się, że przez te "shit-strony " dostaniesz filtr od google... To czemu nie ustawisz, aby strony linkowały tylko z powyżej pr2? albo od pr2.? i żeby nie dodawało do stron z niewiadomym PR. Mam tak zrobione.. Mam ustawione by strony z PR poniżej 3 oraz nie znanym PR były odrzucane. Nie tylko mi GSA tak świruje. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 01-07-2013 22:57 Rozdział 2
Dzień Pierwszy: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast ■ Dodanie paru komentarzy na stronie ■ Dodanie 2 nisz - sądzę, że są całkiem dobre. Miałem problemy ze znalezieniem screenów okna "hacka" więc mała konkurencja a popyt wg. Google Trends jest całkiem spory Kod: Today's download earnings $1.68 Kod: Month's total earnings $1.68 Z góry przepraszam, że chaotycznie piszę ale śpieszę się a chcę opisać dzisiejszy dzień. Dzisiaj zacząłem pracować dopiero wieczorem, a z tego, że komputer nie jest w moim pokoju nie mogę posiedzieć w nocy i nadrobić. Nie dodałem linków w GSA ponieważ mam problem z maszyną - instalowałem parę razy na nowo system i ciągle nie mam neta na niej. Wcześniej miałem automatycznie lecz teraz jakby coś nagle się urwało i nie mam. Nie znam przyczyny. Ładne rozpoczęcie dnia. 3 leady, razem 1.68$. Po jednym z USA, Indii oraz Ekwadoru ( ![]() megadown.us 0/70 (0.00%) filecom.net 3/87 (3.45%) Odjąć ok. 8 klików, bo dodałem dwa posty i każdego raz edytowałem. Gdyby nie brak czasu wszystko by dzisiaj ładnie i pozytywnie minęło ![]() Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia mojego dziennika pracy. EDIT: Jest 00:20 a już pierwsze pobranie wpadło <3 0.63$ z USA Będę spał dobrze ![]() Wysłane z Xperii P RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-07-2013 14:34 Rozdział 2
Dzień Drugi & Trzeci: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast ■ Zabawa z programem Alexa Booster 3.4 (dałem jeden wpis i stronę główną) ■ 25backlinków (dziś i wczoraj) poprzez GSA ■ Dodanie 2 postów Kod: Today's download earnings $0.51 Kod: Yesterday total earnings $0.63 Kod: Month's total earnings $2.31 Dopiero zaczynam dzisiejsza pracę. Wstałem o 14, dopiero siadłem na kompa ![]() Za chwilę zacznę szperać po innych blogach jakie znalazłem za dwoma niszami ![]() Wczoraj parę minut po północy wpadło pobranie - potem nic. Dzisiaj, jak widać jeszcze nic nie pykło ![]() ![]() Mam pytanie do czytelników (o ile mam ![]() Jak dodajecie filmy to robicie własne, czy kopiujecie je? Jest to dla mnie ważne, dlatego iż sam kopiuje filmy i może to jest przyczyną dalekiej pozycji filmów itp. Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia mojego dziennika pracy. EDIT: Wpadły 2 leady z Brazylii. Miło, prawie codziennie są leady ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - Szaman1644 - 03-07-2013 14:41 Nawet skopiowane filmiki można wybić na 1 pozycję, ale jest to trudniejsze niż ze swoim własnym filmikiem. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Knoh - 03-07-2013 15:42 Ja nie mam nie miałem i chyba nie zamierzam mieć cudzego filmiku ;p. Zawsze jest możliwość że komuś się zdaje że kiedyś widział taki film , patrzy na daty i widzi że skopiowany. Lepiej zrobić własny wyjątkowy filmik ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-07-2013 15:50 Robienie własnego filmu wiąże się z robieniem własnych fake'ów przez VB co całkowicie przedłuży pracę.. ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - piotruss96 - 03-07-2013 16:18 ale robisz np key generator i programujesz i nastepnym razem tylko zmieniasz obrazki i zmieniasz rozkład jak trzeba i tyle RE: VanKosiara - dziennik pracy - Knoh - 03-07-2013 17:05 Jak VB już ogarniasz to nie ma z tym problemu że masz dużo roboty ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-07-2013 22:07 W sumie macie racje. Wystarczy zrobić jeden czy dwa różne generatory/hacki i potem tylko zmieniać miejscami buttony oraz obrazki... Jaki ja tępy jestem ![]() Dwa lata temu bawiłem się w PPA i nic nie zarobiłem ale bawiłem się w VB więc troszkę pamiętam. Macie po repucie, hopaki ![]() |