![]() |
Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! (/Temat-Sklep-otwarty-dla-wszystkich-amerykaninow-nie-tylko-Z-List-ow-7086) |
RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - dante - 18-05-2010 07:50 a moge brac udzial w restocku jak mam proxy ustawione chyba na amerykanskie(tak jak bylo kiedys w poradniku) moze gadam bzdury ale nie znam sie na tym;d RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - wikiwik16 - 18-05-2010 19:37 może i bedziesz mogł brac udział w restocku ale nie widaono czy wyśla nagrode poza usa RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - 7wgxfyx - 18-05-2010 23:47 zbanuja ci konto za to proxy po pierwsze ,po drugie nie wysla ci nagrody poza USA RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Mlody666 - 19-05-2010 06:57 (18-05-2010 07:50)dante napisał(a): a moge brac udzial w restocku jak mam proxy ustawione chyba na amerykanskie(tak jak bylo kiedys w poradniku) moze gadam bzdury ale nie znam sie na tym;d Ta jak się nie znasz to po co kombinujesz?? (18-05-2010 23:47)7wgxfyx napisał(a): zbanuja ci konto za to proxy po pierwsze ,po drugie nie wysla ci nagrody poza USA Dokładnie tak jak pisze kolega 7wgxfyx ![]() RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - dante - 19-05-2010 09:34 taki sposob byl podany do ogladania filmów NA TYM FORUM przy czym bylo pierdolenie ze jest LEGALNY wiec na chuj teraz cwaniakujecie...bo ja tylko zapytałem. Dzieki wikiwik16 RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Mlody666 - 19-05-2010 10:02 (19-05-2010 09:34)dante napisał(a): taki sposob byl podany do ogladania filmów NA TYM FORUM przy czym bylo pierdolenie ze jest LEGALNY wiec na chuj teraz cwaniakujecie...bo ja tylko zapytałem. Było podane że jest nielegalny, nawet były przykłady ludzi którym za proxy odebrali czesc PTZ - a kto ty cwaniakuje? No i "-" za język... RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - dante - 19-05-2010 11:02 czytałem pod katem tego czy legalne. i nawet bylo pare pytan i odpowiedzi ze legalne. teraz to juz wali mnie to ale dlaczego szanowna administracja nie zamyka z miejsca tematów ktore opisuja cos nie legalnego. RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - 7wgxfyx - 19-05-2010 14:41 oglądanie filmów przez proxy nie jest nielegalne ,ale łamie regulamin lockerz. Próba wejścia na restok z proxy (z którego pewnie korzystało kilka set osób w ich serwisie) i zapewne nieudana próba kupna czegokolwiek ( wiekszosc ppublicznych proxy ma wysoki ping)... a nawet wygranie powiedzmy : skina skończy się banem ,albo wyzerowaniem ptz w najlepszym wypadku będziesz się tłumaczył i czekał tygodniami na odpowiedz .Jest jasno powiedziane restock dla obywatelów USA RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - dante - 19-05-2010 18:04 a jak zmienilem proxe na normalna jak wczesniej to moge normalnie brac udzial w restocku? obchodzi ich to jaki nr mialem jak ogladalem filmy? RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Magnus - 19-05-2010 21:11 Nie no możesz brać jak już wyłączysz proxy ![]() |