Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! (/Temat-Afiliant-com-nie-trzeba-miec-strony-www-zeby-zarabiac-70531) |
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 28-06-2013 14:36 A tego to już nie wiem. Podejrzewam, że jeśli ktoś nie miał wcześniej konta w BlaBla i Ci się zarejestruje z reflinka, to jest ok, ale jeśli już ma tam konto i założy "fejkowe", to już nie jest ok. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 28-06-2013 17:55 Nie fejkowe gram tylko czysto , bo zależy mi na tym programie . Czy pieniądze dostaje od razu jak ktoś zrobi ofertę czy muszą oni to zaakceptować . Mam 79 użytkowników i zero zarobione . Edit : Z przyjemnością informujemy, że na Twoim koncie pojawiły się następujące prowizje: Program: BlaBlaCar.pl Id transakcji: S-lhn4_X-VYMHhJwC4H_Wg Rodzaj transakcji: lead Data zamówienia: 2013-06-29 10:42:03 Kwota prowizji: 1.60 zł RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 01-07-2013 13:02 Na dobry początek! Z tego co zaobserwowałem u mnie, to prowizja pojawia się w momencie, w którym ktoś zrobi leada. Czym jest zrobienie leada, to zależy od programu i zawsze jest to opisane w zasadach programu. A konwersja 1 lead z 80 użytkowników jest w zasadzie czymś normalnym, chyba, że trafi się na naprawdę kozackie miejsce w Internecie, czyli w 100% trafi się w target programu. Ostatecznie w czerwcu moje zarobki w sieci wyniosły 1916,89. :> RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - szykiryki - 01-07-2013 14:24 Wielkie dzięki za te porady. Dziś mój pierwszy dzień pracy: Dobry wynik, zwłaszcza, że dopiero 15, może do wieczora wpadnie jeszcze parę leadów . Linki promuje się o niebo lepiej niż banery na stronie... Dzięki jeszcze raz za podzielenie się metodą i gratuluję zarobków- będę Cię gonić! Pozdrawiam. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 01-07-2013 14:58 W programie z soczewkami ludzie się rejestrują , a nie zalicza mi , tam tylko pisze , że wypełnienie formularza więc nie wiem . RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Specyzer - 01-07-2013 16:30 Dobry poradnik , mi się przyda i jeszcze jutro ogarnę trochę i kasy coś będzie . RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - maras1970 - 01-07-2013 21:29 kawał dobrej roboty RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 02-07-2013 10:22 @szykiryki Ładnie, cieszę się, że Ci idzie. Teraz może być tylko lepiej. @prololex Z opisu programu: Cytat:Wydawca wynagradzany będzie za poprawne wypełnienie formularza kontaktowego przez przekierowanego użytkownika. Może nie wypełniają poprawnie? Mówiłeś, że masz 1 leada, także na 100% program działa. @Specyzer Daj znać jak Ci będzie szło. @maras Dziękuję. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - draksone - 02-07-2013 18:08 @mr.nobody Cytat:Twoje zgłoszenie do udziału w programie Alior Sync zostało odrzucone. Poniżej znajdziesz uzasadnienie tej decyzji.A podobno nie trzeba mieć strony. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 02-07-2013 18:13 Ja miałem podobnie , to zgłosiłem się drugi raz , ale tobie naprawde sporo odrzucili . |