RealityFounds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: RealityFounds (/Temat-RealityFounds-68857) |
RE: RealityFounds - Karas09 - 12-05-2013 22:23 Chcę trochę uspokoić sytuacje bo jak wiadomo nie można wejść na stronę od dłuższego czasu. Strona Goldcoders również była niedostępna bo to na nią głównie spadł atak i dlatego RF jest niedostępny (RF chodzi na skrypcie GC). GC jest już online a RF też ma być postawiony na nogi (nawet działał przez 5 minut ale wyłączyli). Drugim powodem żeby się uspokoić jest to, że nawet jak strona była offline to admin wypłacał użytkownikom, którzy zdążyli przed zamknięciem żądać wypłat . Cierpliwości RE: RealityFounds - Draggy - 12-05-2013 22:57 Czekamy. Na innym forum pojawiają się głosy, że nawet się zalogować można, mi się niestety nie udało wbić na stronę od czasu zdjęcia. Mimo tego czuję, że to jeszcze nie koniec - admin ma stały kontakt na forach, jak widać sam chce, żeby to działało jak najdłużej. Obecnie w programie mam $5 na 5 dni i ponad $17 na 10. RE: RealityFounds - Karas09 - 13-05-2013 13:21 Tak więc strona dalej nie działa. Admin odezwał się na facebooku a to jego post: Tak więc teraz trzeba czekać. RE: RealityFounds - razor1914 - 13-05-2013 15:04 Coś ci te obrazki nie weszły. RE: RealityFounds - Felek11 - 13-05-2013 15:07 mi weszły masz tu screena http://scr.hu/0bhg/a941x RE: RealityFounds - Karas09 - 13-05-2013 18:25 UWAGA Przywrócili stronę ale jeszcze się nie da zalogować Edit: Znowu leży RE: RealityFounds - Draggy - 13-05-2013 23:41 Prawdę mówiąc ciężko mi w to uwierzyć - strona powróciła w pełni do życia (no, prawie ). Logowanie działa, można wypłacać w mniejszych kwotach (przez parę pierwszych dni, potem wypłaty wrócą do normy), admin rozesłał maile z informacjami. Mail jest długi i jeśli chociaż jedna osoba chciałaby polskie tłumaczenie to proszę o kontakt na PW, zająłbym się tym jutro. Słowo ode mnie - to mój pierwszy program tego typu, ale jestem pod wrażeniem tego, co zrobił admin. Jeśli chciałby zwinąć biznes to to był idealny moment - mógł się tłumaczyć atakiem na goldcoders.com i zniknąć. Propsy panie Lewis. RE: RealityFounds - prymul1 - 14-05-2013 07:28 Myślałem, że stronka upadnie a moje 5$, które wrzuciłem na 2 dni przepadną. Niewątpliwie dzisiaj nas miła niespodzianka spotkała. Wypłacał już może ktoś kasę teraz jak na nowo stronka działa? RE: RealityFounds - Karas09 - 14-05-2013 13:42 Na innym forum są dowody wypłat i chyba nawet szybciej dochodzą niż wcześniej. Ogólnie opinia jest bardzo dobra i wielkie słowa uznania dla admina za postawę i chęci. Oby działał jak najdłużej Edit: Jednak pamiętajcie, że dużo osób się rzuciło na te wypłaty także mogą też wystąpić duże opóźnienia. RE: RealityFounds - SweetSensi - 14-05-2013 21:32 Czyżby zablokowali możliwość wypłacania pieniędzy na LR ? |