![]() |
Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) (/Temat-Darmowe-i-platne-typy-bukmacherskie-komentarze-mile-widziane-BLOG-68777) |
RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 15-05-2013 21:15 (15-05-2013 20:55)sebens napisał(a): Mam pytanko, stawiasz wszystkie typy które podajesz? Te, co są na blogabet -> nie, to są tylko i wyłącznie dla mnie, dla własnej ciekawości jak mi idzie. Często są robione na 'czuja' albo na pierwszą myśl. Te co polecam, to piszę na blogu czy na forum. ![]() Te co wystawiam i daję w płatnych typach - tak, zdecydowaną większość z nich pogrywam. Dziś dzień na plus, na noc jak coś ogarnę to jeszcze tutaj wpiszę ![]() RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 15-05-2013 22:33 Typ wstawiony na bloga, zapraszam. Podany taki bukmacher, bo kursy mogą spaść, a inni jeszcze nie wystawili AH na sety. Udanych łowów! RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 16-05-2013 15:52 Maria skreczowała, zwrot za ten typ każdy powinien dostać, kto grał ![]() Na blogu jeszcze jeden darmowy typ na dzisiaj! RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Mksuzi - 16-05-2013 19:13 Oj zależy u jakiego buka kto ten typ stawiał. Np na expekcie rozlicza typy po kreczu zawodnika na którego stawialiśmy jako przegraną ![]() RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 17-05-2013 16:04 Ostatnimi czasy, szczerze mówiąc, nie idzie jakoś super dobrze... Zaczęło się bardzo dobrze, dużo ludzi zagląda do tematu co mnie cieszy, ale pora wreszcie wrócić na dobre tory! Kolorowo w tym archiwum mam, dlatego od dziś, przynajmniej mam taką nadzieję, będzie tam tylko kolor zielony! Na dziś jeden darmowy typ, zasiadamy przed telewizorem, otwieramy piwko i oglądamy Copa Del Rey! Zapraszam na bloga. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - jackihno - 18-05-2013 09:59 Witam W twoim wątku pojawiło się polecenie bloga italiapromotips.blogspot.com/dlatego tutaj pisze. Ostrzegam was nie grajcie z nimi to są osoby niepełnoletnie całkowicie niepoważne za 200 za tydzień oczekuje konkretnych typów a gość mi pisze nasze typy są chujowe ale załątwie Ci porządne za 300/typ. Kurwa płace gosciowi 200zł za tydzień gdzie u innych płąci sie 100 za miesiac po 5 dniach gry na 19 typów 4 weszły, przy czym typy ponizej 2 zł a teraz zamknęli bloga i koniec gry jestem razem z abonamentem -1500 uważajcie na tych oszustów OSTRZEGAM ~!!!!!! RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 18-05-2013 11:05 Hej, Odkąd przyszedłem tutaj na forum, zdąrzyłem zapoznać się z sytuacją pewnego pana i właśnie tego bloga. ![]() Typy nie są w zł, pamiętaj. Ja tam zawsze myślałem, że te typy, co są na tydzień za 200, czy 300 zł, czy po 150 zł na jeden typ - to są gówno warte. Swoją drogą, zapraszam do mnie, przynajmniej na okres próbny, tygodniowy ![]() Typ na dziś to value, zapraszam na bloga. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - GrzesiX - 18-05-2013 12:18 Można wiedzieć jakiego pana? Też byłem ich 'klientem'... RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 18-05-2013 13:02 Nie chodzi o Ciebie, spokojnie ![]() Zachowuje to dla siebie, nie chce byc zle postrzegany. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - jackihno - 18-05-2013 13:33 (18-05-2013 12:18)GrzesiX napisał(a): Można wiedzieć jakiego pana? Też byłem ich 'klientem'... I jak sie to skończyło w twoim przypadku ? Od kiedy przestałęs z nimi grac |