Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) (/Temat-Poradnik-PPA-Kilka-Nisz-Zaawansowany-67333)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - mecyj - 06-04-2013 10:43

kupiłem pierwszy to i kupię drugi,tak więc rezerwuję

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Damkofr - 06-04-2013 10:53

a ci co pierwszy kupiliscie zarabianie coś na tamtych niszaxh ?
czy w tym poradniku to są tylko hack cheaty ?

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 06-04-2013 11:10

(06-04-2013 10:53)Damkofr napisał(a):  a ci co pierwszy kupiliscie zarabianie coś na tamtych niszaxh ?
czy w tym poradniku to są tylko hack cheaty ?

Ja nie jestem Bogiem. Nawet jeżeli dostaniecie najlepszą niszę to ją trzeba odpowiednio uwidocznić, wszystko wypozycjonować. Przypuszczam, że pod koniec tygodnia powinni mieć pierwsze efekty.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - startchips - 06-04-2013 12:02

Jak będzie najlepsza nisza, a będziesz tylko patrzył na nazwę to i tak nic nie zarobisz. Trza pracować. Ja kupiłem, lecz nie zarobiłem, a dlaczego ? A dlatego, że jeszcze się nie zabrałem za to, lecz tylko się zabiorę za to to i efekty będą.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 06-04-2013 12:03

Jedna osoba już zakupiła i da poradnik około 18. Zapraszam kolejne.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Roxi5017 - 06-04-2013 12:08

Raczej recenzję Tongue

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Komet - 06-04-2013 14:06

Nie mozna na PW, wiec musze tutaj

foto

4.4.13, czyli w czwartek skontaktowalem sie z Szamanem na PW i kupilem poradnik, wersje 1, za 10zl, przelew wyslany w ten sam dzien. Na razie zadnego znaku nie dostalem, ani czy kasa doszla, ani poradnika.

Wczoraj wieczorem, w piatek, zlecilem przelew zeby oplacic hosting, dostalem juz powiadomienie, ze kasa doszla. Tak wiec za poradnik tym bardziej powinna dojsc.

Sory, ze tutaj o tym, no ale nic nie poradze jak do kogos nie mozna dostac sie na PW.

Czekam na kontakt

Edit: Wszystko sie juz wyjasnilo, z pozytywnym zakonczeniem Smile

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Nemezis - 06-04-2013 14:46

Nie rozumiem, to jest ten poradnik dla zaawansowanych? jeśli tak to zrób osobny temat...

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 06-04-2013 15:44

(06-04-2013 12:08)Roxi5017 napisał(a):  Raczej recenzję Tongue
Kilka osób zaufanych z forum kupiło już poradnik, więc jeszcze dziś powinni coś napisać o nim.
(06-04-2013 14:46)Nemezis napisał(a):  Nie rozumiem, to jest ten poradnik dla zaawansowanych? jeśli tak to zrób osobny temat...
Tak to jest poradnik dla średniozaawansowanych. Nie robię nowego tematu, bo ten jest bardzo popularny, więc nie trzeba. Zmienię tylko nazwę tematu.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Tirex11 - 06-04-2013 15:55

Zakupiłem poradnik podstawowy i wydaje mi się, że jest bardzo dobry. Wszystko szczegółowo opisane. Jak dotąd wstawiłem już 4 filmiki na YT i zaczynam robić bloga. Mam nadzieję, że już niedługo kasa wpłynie.