![]() |
[SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz (/Temat-SCAM-NoBox-do-2-dziennie-www-nobox-biz-65415) |
RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - karusek - 14-03-2013 15:41 @up Z taką kwotą to nawet nie ma co wchodzić :| RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - GrzesiX - 14-03-2013 15:58 Od 2 dni trwam w programie, na razie bez zarzutów. Jeśli dalej będzie się tak rozwijał to może być duży sukces... Zobaczymy ![]() RE: Odp: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - VIP - 14-03-2013 18:57 (14-03-2013 10:26)miniek9090 napisał(a): mam pytanie . jak wplace 5 dolarow to po ilu dniach mam zwrot + prowizja? W programie dostajesz 2 % dziennie ( czasami są te magiczne piątki gdzie może naliczyć trochę więcej, ale ustalamy te minimum ) a więc : 2 % z 5 $ to 0,1 $ 0,1 $ razy 10 dni to 1 $ 50 dni to 5 $ czyli po 50 dniach masz zwrot zainwestowanej kwoty, i kolejne dni to już zarobek. Podsumowując : Wpłacisz 5 $ i po 60 dniach wypłacisz 6 $ będąc jeden dolar na plusie ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - longlay1 - 15-03-2013 08:06 mamy chwilowe problemy z STP. Zostaje zawieszona, jednak Karlo zrobi wszystko, żeby to naprawić jak najszybciej. A skoro nie działa STP, to jest uruchomiona darmowa wymiana na inne procesory. Od poniedziałku ma działać Bitcoin. Kolejna wiadomość, że jutro korekta tygodniowa ![]() ![]() Sam jestem ciekaw jak Bitcoin będzie działać RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 16-03-2013 09:15 Dzięki wszystkim za nowe rejestracje i życzę powodzenia w programie aby to był właśnie ten heh ![]() No niestety z kwotą 5$ to tu dużo nie zdziałamy, totalnie nie opłacalna kwota inwestycji, no ale jak ktoś bardzo pragnie pomnożyć swoje 5$ i mieć po 2 miesiącach jakiś 1$ albo 2$ na plus to nie ma problemu ![]() Ciekawe kiedy skończą się problemy z STP, miejmy nadzieje że niedługo. Tymczasem świetne posunięcie z strony admina że dał możliwość wymian w kantorze za darmo totalnie kiedy STP zostało blokowane, +1 dla niego. Tymczasem naliczyło 2,3% za magiczny piątek - jest dobrze ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - MrSkacowany - 17-03-2013 18:32 Program działa bez zarzutu. Polecam również kontakt z Melomanem, wszystko mi wytłumaczył. RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - ekostuffik - 17-03-2013 19:01 Dokładnie... Program działa bez zarzutu ![]() Póki co nie wypłacam tylko reinwestuję, tak więc nie mam dowodów wypłat, ale jak tylko takie będę miał to umieszczę je tutaj ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - karusek - 17-03-2013 21:31 Ja czekam, aż zostanie wprowadzona możliwość wpłaty z banku ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 18-03-2013 14:55 Też siebie polecam ![]() Ja też na razie nie wypłacam, ciągle reinwestuje + na dniach dopłacę jeszcze do programu. Co do wpłat bezpośrednio z naszego konta bankowego, to tego najbardziej nie mogę się doczekać żeby zobaczyć czy to wypali, a jak wypali to fajna sprawa, bo wiele osób wejdzie bez problemu do programu. Ale zawsze Karusek pozostaje coś takiego jak i-transfer.pl albo kupić od kogoś kogo Ci polecę kupić walutę. RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Kamilos397 - 19-03-2013 21:22 I jak sytuacja u was wygląda? ![]() Wypłacał ktoś coś ostatnio? ![]() Bo widzę że większość (podobnie jak ja) stawia na reinwestycję ![]() |