goldenbattles (gra przeglądarkowa) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: goldenbattles (gra przeglądarkowa) (/Temat-goldenbattles-gra-przegladarkowa-65140) |
RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - marianzarabiaka - 31-05-2013 21:37 Czy jest w Warszawie jakaś praca czy trzeba emigrować? Jeśli tak to ta gra jest jeszcze bardziej realistyczna RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - Kapelon - 31-05-2013 22:22 Zapraszam do gry i dołączajcie do grupy na FB https://www.facebook.com/groups/goldenbattles/. Zarejestruj się z refa http://www.goldenbattles.com/referrer/Raydetth, moim refom wyśle poradnik PDF wyjaśniający wszystko. RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - jabolek1991 - 31-05-2013 23:32 Można emigrować Praca w Pl już powoli rusza, teraz będę motał maszyny do firm i zaczynam produkować napoje, broń, domy i ciuchy, żeby prestige podnosić Głosować na mnie na prezydenta! RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - marianzarabiaka - 01-06-2013 10:22 Jabolek1991 gdzie mogę na cb zagłosować bo widzę twoją kandydaturę ale mogę tylko zobaczyć szczegóły RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - jabolek1991 - 01-06-2013 15:46 Nie wiem gdzie się właśnie głosuje ale wydaje mi się, że dziś można kandydować a dopiero jutro będzie głosowanie Coraz więcej pracy w Polsce, już niedługo będzie praca dla wszystkich, wiec warto grać RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - ciapsik11 - 28-06-2013 20:37 Gra w 100% godna polecenia ,nie dość ,że można zarobić to jeszcze (chociaż mnie) niesamowicie wciągnęła bardzo rozbudowana. Miałem na początku parę problemów ,ale wszystko mi wytłumaczył Jabolek i niezmiernie pomógł w rozwoju postaci. RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - Knight97 - 28-06-2013 20:40 jabolek... gdzieś ten nick słuszałem... admin astronomium.pl ?? RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - kasass - 29-06-2013 12:57 wyplacaliscie już ile wam zajeło zarabianie do minimum ?? to moze sie zapisze wkoncu sa wakacje RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - jabolek1991 - 29-06-2013 17:30 Zyski w takich grach nie są widoczne od razu, przez pewien okres trzeba rozwinąć swoją postać, nabić trochę lvla zabijając alienów i wtedy zaczyna się fajny zarobek, bo dostajemy dużo więcej za codzienną pracę niż na samym początku. Admin jest solidny robi fajne eventy, i ma bardzo dobry kontakt z graczami na shoutboxie. Ja wiem, że większość Polaków liczy, że kliknie 2 razy dziennie i zaraz wypłaci 50 euro ale to nie tak. Liczy się fajna, zgrana ekipa, pomagamy sobie wszyscy na grupie na fb i polskim chacie w grze, co chwilę dodawane są nowe rzeczy w grze, jak dla mnie lepiej grać w taką grę ekonomiczną/rpg z możliwością wypłacenia uzbieranej kasy niż te głupie gry na fb czy innych stronach Potrzeba nam więcej aktywnych graczy i pracowników w Naszej ePolsce, żeby szybciej produkować różne pomocne rzeczy w lepszym zarabianiu. Zapraszam chętnych na pw po refa, a każdemu poświęcę chwilę na wytłumaczenie i odpowiedzenie na nurtujące pytania Odp: RE: goldenbattles (gra przeglądarkowa) - mmichal013 - 29-06-2013 17:44 (29-06-2013 17:30)jabolek1991 napisał(a): Admin jest solidny robi fajne eventy, i ma bardzo dobry kontakt z graczami na shoutboxie.Tak zapytam jakie eventy organizuje admin ? Gdzie można znaleść o tym jakieś info ? Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 4 |