Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DMKociarz - 25-01-2013 00:35 1.Metoda zarobku:Upload 2.Serwis:hellshare lub cos w tym stylu 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarabiałem na ppa 4.Twoje wymagania:małe 30zł na miesiąc 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? refa (ja biorę tylko 30zł reszta dla ciebie) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - munez92 - 25-01-2013 00:39 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - Obojętnie 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Zarobiłem 0.60$ oraz posiadam bloga. 4.Twoje wymagania: - Oczekuje pomocy dot.filmików) oraz inne porady w których zarobie trochę $! 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Oczywiście ref. Reszta przysług jak znajdę odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu Kontakt: PW oraz GG (28853730) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - vincent112 - 25-01-2013 18:59 1.Metoda zarobku: - upload 2.Serwis: - Obojętnie 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - ciągle się uczę 4.Twoje wymagania: - pomoc dla początkującego, 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - dogadamy się, możliwość podziału zysków Kontakt na priv RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Fasheez - 25-01-2013 19:54 1.Metoda zarobku:Upload PPD 2.Serwis:Hellshare lub coś innego 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zero brak doświadczenia.. 4.Twoje wymagania:około 30-40zł za miecha 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? refa i zaangażowanie RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - sysiek08 - 26-01-2013 00:44 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis:FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?: 2 dolary xD posiadam blog 4.Twoje wymagania: Oczekuje pomoc 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Jakoś się dogadamy ;D RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Luxterrr - 27-01-2013 14:48 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Wiem na czym to polega, lecz jeszcze nic nie zarobiłem. 4.Twoje wymagania: - Jakieś sprawdzony sposób zarobku 2 $ na dzień 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? -Jeśli dużo zarobie , możliwość oddania trochę pieniędzy. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - I'm sweet :** - 28-01-2013 18:30 1.Metoda zarobku:PPA LUB PPD (ew coś innego) 2.Serwis:Wybrany przez ciebie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? to tak zacznijmy zarobiłam na cashbuzzie 3,35$ a na firecash 0,88 na ppd jeszcze nie zarabiałam... 4.Twoje wymagania:z 40zł na miecha 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? oferuje refa i zaangażowanie. Kontakt na pw RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Oliwa98 - 28-01-2013 19:42 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Najlepiej ShareCash, Astrocash, Cashfile 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Wiem na czym to polega i jak działa ale nic nie zarobiłem 4.Twoje wymagania: Żeby się uzbierało chociaż minimum do wypłaty miesięcznie (choć liczę na więcej) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Zostanę refem + zobaczymy Kontakt na PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - michal86ole - 28-01-2013 20:14 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: FireCash.org 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Niestety, dopiero raczkuje w tym temacie 4.Twoje wymagania: Cokolwiek, aby się wdrożyć w temat 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Duszę zaprzedam za pomoc oczywiście odwdzięczę się w każdy możliwy sposób. Kontakt na PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - adkam12 - 28-01-2013 23:49 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Obojetne ;D 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Za czasów Prestige Hacks 30 Dolców i 20 dolców pewną metodą , doświadczenie w pewnej mierze jest ;D 4.Twoje wymagania: Przedewszystkim by mnie nie olewał na gg , oczywiscie odpowiednia ilosc wiedzy ktora 'jest mi w stanie wyjawic ' ';p 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Posiadam Serwer oraz Domene , lecz potrzeba wgrac motywy,wordpressa,pluginy wiec takze chce zebys w tym mi pomogl Oczywiscie moja chec do wspolpracy i duzo wolnego czasu.(Zalezy w jakie dni xd) Kontakt na PW lub GG (25848577) |