Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashFly.pl - siec afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: CashFly.pl - siec afiliacyjna (/Temat-CashFly-pl-siec-afiliacyjna-53944)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: CashFly.pl - siec afiliacyjna - levytv - 05-06-2013 15:04

"Witam
Blokada programu partnerskiego podyktowana jest znikomym procentem aktywacji reklamy w stosunku do kliknięć w baner. W tym przypadku proponuje promowanie tych programów w rozliczeniu CPL.
W tym wypadku pieniądze zebrane na koncie zostają anulowane.

pozdrawiam
Paweł"

SCAM, SCAM, SCAM!
Ostrzegam.

RE: CashFly.pl - siec afiliacyjna - wanda x88 - 05-06-2013 17:39

kidy rusz chaschfly ktos wie?
nie moge sie zalogowac a ni tu aniu tu

RE: CashFly.pl - siec afiliacyjna - malwinski - 10-06-2013 23:20

Już dawno powinni uruchomić chasfly conajmniej 4 dni temu jak zapowiadali

RE: CashFly.pl - siec afiliacyjna - someone1989 - 24-07-2013 17:49

Dla mnie to jest dziwna sieć. Masz reklame rozliczana w cpc i cpl. Jak idziesz w cpc to w końcu dadzą ci info że masz za dużo klików do ledów.

No i ok tylko ...

Jak ma być dużo ledów jak ktoś widzi reklame np sprawdz swoją date śmierci ... wchodzi ... uzupełnia a później na końcu prosi o sms by dostać kod... szybkie sprawdzenie i co się okazuje? np że za sms trzeba zapłacić 30 zł ! albo że to subskrypcja i sms kilka złotych ale wysyłane będą np 2 na tydzień co na miesiąc da też z 30 zł jak nie więcej ...

I oni się dziwią że nie ma ledów? śmiech na sali. Dla sprawdzenia zamieniłem reklamę na tą rozliczaną w cpl... Tyle samo klików jak i nie więcej a ledów zero. Czyli darmowa reklama dla kogoś a ty nie masz z tego nic. Buduje sobie ktoś markę twoim kosztem bo użytkownicy dowiadują się o jakimś produkcie nawet jak z niego nie korzystają ale w głowie im zostaje że coś takiego istnieje.

Dla mnie takie kampanie są śmieszne. Wolę normalne sieci affiliacyjne np novem czy afilo gdzie za leda dostaje się nawet po 40 zł a nie parę i owe ledy nie narażają użytkowników na koszty. Przeważnie to oferty banków, jazd testowych nowym modelem, różne zapisy na newslettery itd.

Po miesiącu w cashfly miałem 32 zł ... w afilo przy nieco większym ruchu udało mi się zarobić 972 zł z reklam cpl / cpc / cpm.

Jednym słowem nie polecam tej sieci no chyba że ktoś ma byle jaką stronę, bez konkretnego targetu, tylko do testów to może sobie zapchać stronę takim czymś.

CashFly.pl - siec afiliacyjna - Hybrid1990 - 15-11-2018 16:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.