WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com (/Temat-WSTRZYMAC-SIE-Z-INWESTYCJAMI-ZE-WZGLEDU-NA-PROBLEM-Z-WYPLATAMI-HIT-Oilgrowing-com-53594) |
RE: PŁACI Oilgrowing.com - Ropsont - 30-05-2012 20:25 Ja już czekam z niecierpliwością na ten drugi czerwca Ale jak ktoś szybciej otrzyma jakaś sporą wypłatę to niech wstawia. Bo nie wiem czy potem reinwestować czy wszystko wypłacić. Chyba zrobię tak Tomazzi 50/50.... RE: PŁACI Oilgrowing.com - tomazzi - 31-05-2012 10:47 (30-05-2012 20:25)Ropsont napisał(a): Ja już czekam z niecierpliwością na ten drugi czerwca Ale jak ktoś szybciej otrzyma jakaś sporą wypłatę to niech wstawia. Bo nie wiem czy potem reinwestować czy wszystko wypłacić. Chyba zrobię tak Tomazzi 50/50.... ja tak zawsze robię tzn 1-2 reinwestycje wkładu własnego wraz z zarobionymi % a potem wyplata wkładu własnego z 50% zarobku procentowego i inwestycja środków gdzie indziej a pozostawienie w programie drugiej połowy zarobionych środków na obrót i reinwestycje i wypłata jakiejś części po każdym zakończonym cyklu serwis cały czas płaci, wszystkie wypłaty idą instant czyli są natychmiastowe wypłaty z danych dni możemy śledzić w zakładce " Our Payouts" jest ona na dole strony pod statystykami RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - 8gruzin8 - 31-05-2012 12:02 Ja już w dłuższe plany nie wchodził bo na kilku monitorach scam Inne jeszcze zielone ale myślę że to ostatnie podrygi. Kto zarobił ten zarobił. RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 31-05-2012 12:07 (31-05-2012 12:02)8gruzin8 napisał(a): Ja już w dłuższe plany nie wchodził bo na kilku monitorach scam czas pokaże znam wiele przypadków, że na monitorach hyip ma status scam a mija się to z prawdą bo płaci znaną już ogólnie metodą jest sprzedaż statusów na monitorach czyli np konkurencja zapłaci monitorowi by danym hyip chociaż płacącym ustawić status scam a ich ( i w wielu przypadkach będących scamem) ustawić status płaci by do nich przyciągnąć inwestorów niestety monitory z tego powodu stają się coraz mniej wiarygodnym źródłem informacji o hyip czy płacą czy są scamem RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 31-05-2012 17:45 (31-05-2012 12:02)8gruzin8 napisał(a): Ja już w dłuższe plany nie wchodził bo na kilku monitorach scam Dziwne, u mnie są wszystkie na zielono? Coś przeoczyłem czy po prostu monitory dostały zaległą wypłatę? RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 31-05-2012 18:25 Wypłaciłem właśnie testowe 0.05, doszło natychmiast... zobaczymy co to będzie RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - 8gruzin8 - 31-05-2012 20:23 (31-05-2012 17:45)Ropsont napisał(a):(31-05-2012 12:02)8gruzin8 napisał(a): Ja już w dłuższe plany nie wchodził bo na kilku monitorach scam aby nie być gołosłownym: http://uhyips.com/hyip/oilgrowing-com-2095 zobacz ile łapek w dół się pojawiło jak zjedziesz na dół strony http://www.sqmonitor.com/?a=details&lid=1016 tu też nie płaci http://hyip.com/forum/topic?id=24190 tu tez też prowadzę ten sam temat na innym forum (bo byłem pierwszy) i tez tam mam wpłaconą kasę na 800% i widze że ludzie sie juz zaczynaja denerwować bo większych kwot nie chcą im wypłacać i blokuja konta - oczywiście program jeszcze troszkę pochodzi, ale będzie wypłacał jedynie małe kwoty i selektywnie większe aż w końcu tylko te bardzo małe (żeby jeszcze nawciągać naiwnych ludzi) i potem po prostu zniknie. Wg mnie program działa już tyle dni, że z takimi planami to za 2 dni pobije rekord. Oby bił go jak najdużej to może będzie cud i dostane moje 800% plus depozyt RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 31-05-2012 20:58 No rzeczywiście, program upada... Za dwa dni "mam mieć" wypłatę na 160$ ciekawe czy się uda. RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - adminnius - 01-06-2012 01:27 Wy tak serio? Przecież oni płacą pieniądze z tych, którzy się wpisują, często nieświadomi, że to zaraz zniknie. Czyli zarabiasz na tym, że ktoś traci.. dużo więcej niż Ty zarabiasz. Nieetycziene i niemoralne. Taki numer zawsze do Ciebie wróci... w tej czy innej formie. Jest wiele innych, etycznych form zarobku, a nie tak jak każdy hiyp - bazujący na nieszczęściu i oszukaniu innych. Jak kiedyś na to forum zarejestruje się ktoś bardziej nadgorliwy, to każdy uczestnik hiypa będzie miał sprawę za oszustwo i uczestnictwo w piramidzie finansowej. 30%, które tutaj "zarabiasz" w dzień, to tyle ile dobry bank daje przez 4 lata na lokacie . Nie twierdzę, że lokata jest dobrą inwestycją, bo nie jest, ale można spokojnie zarabiać 10% miesięcznie (co i tak jest kosmosem dla przeciętnego kowalskiego) bez takich numerów jak ten. RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - malpa2 - 01-06-2012 09:21 Każdy zarabia jak chce, ryzykuje SWOJE pieniądze więc wiesz to trochę nie Twoja sprawa w jakich programach inwestycyjnych uczestniczymy |