![]() |
[Ankieta]Zmiany na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Ankieta]Zmiany na forum (/Temat-Ankieta-Zmiany-na-forum-53273) |
RE: [Ankieta]Zmiany na forum - erold - 08-05-2012 20:53 Skoro nie gadzety to chociaz od rangi do reputacji, fajnie bybylo kiedy zc bedzie na nowym silniku i powstanie maly konkurs. Nie wiem jak inni na takie cos ale to moje zdanie a konkursu dawno nie bylo RE: [Ankieta]Zmiany na forum - bios - 08-05-2012 20:55 (08-05-2012 20:37)erold napisał(a): Zmieni sie grafika, logo forum ? Moze bedzie rekrutacja na jakss range. Rangi tez by sie przydały np. Tlumacz/grafik. Rowniez moglby byc konkurs na intro ( krotki filmik do 10 sek ) przedstawiajacy zarabiam.com w kilka sek. Co ty na to adminie ? Jestem na tak. Czemu nie? (08-05-2012 20:53)erold napisał(a): Skoro nie gadzety to chociaz od rangi do reputacji, fajnie bybylo kiedy zc bedzie na nowym silniku i powstanie maly konkurs. Nie wiem jak inni na takie cos ale to moje zdanie a konkursu dawno nie bylo Znowu się zgadzam ![]() RE: [Ankieta]Zmiany na forum - LessiPL - 08-05-2012 20:56 (08-05-2012 20:53)erold napisał(a): Skoro nie gadzety to chociaz od rangi do reputacji, fajnie bybylo kiedy zc bedzie na nowym silniku i powstanie maly konkurs. Nie wiem jak inni na takie cos ale to moje zdanie a konkursu dawno nie bylo i po co ten offtop? nie widzisz o czym jest temat? jak dla mnie pierwsza klasa, trzeba się nieco przestawić ale czarny lay bardzo przyjemny dla oka ![]() ![]() RE: [Ankieta]Zmiany na forum - erold - 08-05-2012 20:58 Dobra ja sie juz nie odzywam bo beda hejtowac, ja tylko wyrazilen swoje zdanie i pomysly, chyba mam do tego prawo RE: [Ankieta]Zmiany na forum - DDK - 08-05-2012 20:58 (08-05-2012 20:53)erold napisał(a): Rangi tez by sie przydały np. [...]/grafik. Do usług ![]() Nie wiem po co tłumacz. Było ich kilku i się marnowali. Trend na tłumaczy był za czasów Lockerz, kiedy to tłumaczono maile, newsy, dailies. Teraz nie ma sensu ![]() RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Killer - 08-05-2012 21:00 @2xup nie masz, temat jest o czymś innym a Ty swoje. @3xup faktycznie na mpcforum troche mniej wali po oczach ![]() RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Roben - 08-05-2012 21:06 Mnie jakos sie nie podoba wygląd ...Ale to może dlatego że nie lubie zmian,a one są niestety konieczne bo nie można stać w miejscu.Świat idzie do przodu więc trzeba podążać razem z nim.Więc zagłosuję na tak. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Gien - 08-05-2012 21:23 dałem "nie" ale po przeczytaniu wszystkich postów zmieniłem zdanie ![]() moją wadą jest to, że przywiązuję się za bardzo do różnych rzeczy ![]() po zobaczeniu mpcforum stwierdzam jednak, że to dobry pomysł na zmiany ciekawie wygląda, a zc będzie wyglądało jeszcze lepiej ![]() co do fg - czas poszaleć na fg machine ![]() RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Raydetth - 08-05-2012 21:32 Mimo, że nie widzę za dużej różnicy, jeśli chodzi o wygląd, to jestem na tak bo skoro Wam się podoba to mi, także ![]() Nie będę płakać jak stracę FG bo nie mam. A grafika obok działów będzie ta sama? RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Admin - 08-05-2012 21:47 @up tak działy będą miały różne ikony tak jak teraz ![]() |