[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve (/Temat-SCAM-xfwcs-com-inwestuj-z-PayPal-liberty-reserve-52261) |
RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 16-05-2012 20:30 (16-05-2012 20:19)anonymous00 napisał(a): Właśnie wplacilem 23$ cóż zobaczymy ale jeśli nie masz w pełni zweryfikowanego paypal tzn nie masz dodanej karty kredytowej do konta to taka sama sytuacja, zakup nie idzie automatycznie musisz czekać na ręczne dodanie masz informację zarówno nad swoim postem o tym jak również w 1 poście tego tematu RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - nitram - 17-05-2012 17:58 tomazzi da się z tym coś zrobić ? Zleciłem wypłatę najpierw kwotę 10 $ - > efekt pending od jakiś 4 dni już Dzisiaj chciałem wszystko wybrać z konta bo zakończył mi się ostatni program i komunikat że limit wypłat na dzień dzisiejszy wyczerpany. RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 17-05-2012 18:42 (17-05-2012 17:58)nitram napisał(a): tomazzi da się z tym coś zrobić ? pisz do admina na email: [email protected] moi poleceni zlecali wypłaty w poniedziałek to dostali dzisiaj według informacji admina nazbierało się x wypłat i zlecił technikowi napisanie automatycznych wypłat by nie trwała realizacja długo tylko szło automatycznie i by można było zlecać wypłatę jaką się posiada na account balance RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - Grubasch - 17-05-2012 19:51 Hmm... ciekawy biznes - troszkę grosza zainwestuję . Masz reflinka odemnie, jednak proszę Cię nie wypowiadaj się na temat JustBeenPaid, jak za przeproszeniem g**no o nim wiesz... -.- Nie lubię osób, które się wymądrzajszą, że to lepsze od tego a to od tego... JustBeenPaid jest genialne, jak się potrafi dobrze obracać pieniędzmi. Pozdrawiam Serdecznie, Grubasch RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 17-05-2012 20:20 (17-05-2012 19:51)Grubasch napisał(a): Hmm... ciekawy biznes - troszkę grosza zainwestuję . dzięki za zapis każdy ma prawo do własnego zdania w jss miałem zainwestowane grube pieniądze denerwują mnie restarty i zabawa w reinwestowanie by odzyskać straty taka zabawa a bawić to się mogą dzieci w piaskownicy, jeśli ciebie satysfakcjonuje taka zabawa w jss to proszę bardzo nie zabraniam ci tego pojawiły się inne programy gdzie można spokojnie zarobić więcej to wycofałem środki z jss i mam spokój od restartów, uprade na premium by mieć matryce i czekanie na ich zapełnienie itp itd ja nie twierdzę, że jss jest zły ale są lepsze programy od niego i tego nie zmienisz i stąd moje wycofanie wszystkich środków z tego programu każdy ma prawo do swojego zdania i jego wyrażania i nie każdemu musi się ono podobać należy się szanować a nie musi się zgadzać z czyimś zdaniem i opinią RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - nitram - 18-05-2012 18:17 Coś admin nie odpowiada na mojego maila chyba masz już weekend ;/ RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 18-05-2012 18:20 pisałem do niego w 1 sprawie bo nie otrzymałem % z wpłaty na depozyt przez poleconego wczoraj w nocy, na 1 e-mail odpowiedział, dodał $ napisałem 2 i teraz czekam na odpowiedź jak by co to napisz jeszcze raz, ja też jak nie odpowie to wysyłam jeszcze 1-2 i odpowiada RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - Lolericeer - 18-05-2012 18:24 Ja otrzymałem 16 maja 25% wpłaty poleconego (0.25$), więc nie mam co się martwić. O dziwo otrzymałem poleconego przez stopkę Nawet tematu nie musiałem zakładać (czyli zwykły fuks). RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 18-05-2012 18:32 (18-05-2012 18:24)Lolericeer napisał(a): Ja otrzymałem 16 maja 25% wpłaty poleconego (0.25$), więc nie mam co się martwić. O dziwo otrzymałem poleconego przez stopkę Nawet tematu nie musiałem zakładać (czyli zwykły fuks). za 1 poziom dostajesz do 100$ depozytu 5% poleconego za każdego zainwestowanego 1$ 0.05 $ czyli skoro otrzymałeś 0.25$ tzn, że twój polecony wpłacił na depozyt 5$ gratulacje z posiadania poleconego RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - nitram - 18-05-2012 18:42 (18-05-2012 18:20)tomazzi napisał(a): pisałem do niego w 1 sprawie bo nie otrzymałem % z wpłaty na depozyt przez poleconego wczoraj w nocy, na 1 e-mail odpowiedział, dodał $ napisałem 2 i teraz czekam na odpowiedź A wysyłasz normalnie maila ze skrzynki czy za pomocą kontaktu na stronie ? |