Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 12-03-2012 14:06

Po to usuwam,żeby codziennie miec te 5-7 euroSmile
Jeżeli zrobisz konto i zarobisz w dzien 5 euro to na nastepny dzien masz bardzo malo akcji i zarobisz ok 3 euroSmile
W profilu wypełniam francuskimi danymi i e-maile zakładam na yahoo.fr

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Xemon - 12-03-2012 17:53

Ile czeka się na wypłatę? :/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kubeq24 - 12-03-2012 17:58

ja czekam od soboty jak narazie

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - rasiak221 - 12-03-2012 18:02

(12-03-2012 17:53)Xemon napisał(a):  Ile czeka się na wypłatę? :/

dobre pytanko ; )
Czekam od wczorajWink Zobaczymy może w dniach roboczych się uaktywniąWink

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 12-03-2012 18:42

Na czacie wszystko admin piszę
Wypłaty są co każdy poniedziałek dzisiaj była część tych starszych a reszta bd wyplacona w tym tygodniu.
Piszę ze maja weryfikacje konta paypal i nie moga obecnie wyplacac duzej ilosci pieniedzy.
Do konca tygodnia wszystko wysla

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 12-03-2012 18:57

Dokładnie to samo udało mi się dowiedzieć. W tym tygodniu wypłacą czekamySmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 12-03-2012 19:41

wypełnaicie akcje mp3? bo ona raiting robi Big Grin?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 13-03-2012 13:38

Ja nie mogę wypełnić okienka "identificate" czyli nr. telefonu ; D

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 13-03-2012 14:34

ja wczoraj robilem pol na pol, na swoim IP i fr proxy, dzisiaj dostalem bana Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 14:41

widocznie coś zle robiszSmile ja już trochę tutaj jestem i tylko raz na poczatku dostalem bana,ale to ze swojej winySmile