Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319)
+---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 28-03-2012 22:18

przykładowo Forum Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 28-03-2012 22:47

Forum na razie nie planujemy otwierać bo mija się to z celem. Coś z tym zrobimy Wink

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - szpilmen - 29-03-2012 16:49

(28-03-2012 22:47)BuzzMedia napisał(a):  Forum na razie nie planujemy otwierać bo mija się to z celem. Coś z tym zrobimy Wink

Ja bym tam forum utworzył, czy będą pisać, czy nie będą pisać ale przynajmniej jest.

Może się zdarzyć sytuacja że ktoś będzie miał jakieś ciekawostki dla innych uploaderów cashbuzz, programy etc.

Przemyślcie to, dużo miejsca na serwerze to Wam nie zajmie. Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 31-03-2012 22:14

Witajcie,
wprowadziliśmy możliwość zmiany wielkości pliku oraz ogólne statystki pobrań (dzisiaj, wczoraj, miesięcznie etc.) Już w przyszłym tygodniu wprowadzimy darmowe oferty dla pobierających z polski na mirrorze LoadFiles.pl.

Jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie funkcjonowania serwisu prosimy o przekazanie ich, tutaj na forum lub korzystając z formularza kontaktowego.

@szpilmen
Rozważymy opcję utworzenia własnego forum.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 31-03-2012 22:36

Bardzo cieszy mnie ta opcja Big Grin

Mam pytanie - zauważyłem że w zarządzaniu są 3 sieci afilacyjne - czy któraś z nich gwarantuje ankiety tylko powyżej 1$?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - szpilmen - 01-04-2012 17:07

(31-03-2012 22:14)BuzzMedia napisał(a):  Witajcie,
wprowadziliśmy możliwość zmiany wielkości pliku oraz ogólne statystki pobrań (dzisiaj, wczoraj, miesięcznie etc.) Już w przyszłym tygodniu wprowadzimy darmowe oferty dla pobierających z polski na mirrorze LoadFiles.pl.

Jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie funkcjonowania serwisu prosimy o przekazanie ich, tutaj na forum lub korzystając z formularza kontaktowego.

@szpilmen
Rozważymy opcję utworzenia własnego forum.

Ja mam propozycję:
Na wszystkich mirrorach darmowe oferty dla Polski.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 01-04-2012 22:55

Tak też zrobimy Smile Użytkownik będzie mógł sam wybrać gdzie chce mieć darmowe oferty dla polski.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Lubelak - 02-04-2012 19:29

Kiedy zrealizujecie wypłaty ?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 03-04-2012 20:42

Wypłaty zostały zrealizowane!

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 06-04-2012 21:25

Chciałbym zapytać w jaki sposób działają wypłaty - miałem na koncie 18.57$, w tym momencie mam 5$, wypłaty nie zlecałem no a minimum do wypłaty to przecież 15$ - mogę prosić o wytłumaczenie?

No i przy okazji jeszcze na PP nic nie przyszło.