Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zbiór informacji o ACTA - STOP ACTA - polski blackout! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328)
+---- Wątek: Zbiór informacji o ACTA - STOP ACTA - polski blackout! (/Temat-Zbior-informacji-o-ACTA-STOP-ACTA-polski-blackout-48710)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Max998 - 24-01-2012 13:32

Hmm więc to tak mogłoby wyglądać..
Z drugiej strony Admin naszego forum dodał niecodzienny wygląd forum coś w stylu latarki złodzieja pomysłowe lecz uciążliwe. Tongue
Ja jeszcze czegoś takiego jak kolega wyżej nie mam.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - kris009c - 24-01-2012 13:38

ale dlaczego ja? 0o do testów mnie wybrali czy co?pokerface
wejdź na media2.pl i zobacz sobie, tutaj już chyba cenzura poszła, ale tam nadal siedzi i ma się świetnie, przynajmniej dla mnie, żadne dziadostwo nie jest jeszcze podpisane, a oni mi ograniczają wolność czytania!Angry

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Daminn - 24-01-2012 16:06

Każdy to ma, ale wystarczy kliknąć zamknij i jest normalnie.

O akcji http://www.wykop.pl/ramka/1017261/wspolnie-z-wykopem-protestuj-przeciw-acta-zobacz-jak/

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Max998 - 24-01-2012 16:14

Co do Media2.pl hm to też mam te czarne paski, co więcej gdy wchodzę w jakiś tam link to strona jest biała i pisze na dole ''Zatrzymano''. Wydaje mi się, że jeszcze nie mogą cenzurować bo nic nie jest podpisane.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - mikolaj90 - 24-01-2012 16:23

Co to się dzieje teraz... To nie może zostać podpisane ! Nikt nie jest za tym, wszyscy strajkują. Nawet Allegro jest przeciwko temu.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - scofi16 - 24-01-2012 18:21

I tak to podpiszą... Nic się na to nie poradzi, że mamy debili w rządzie.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Razer - 24-01-2012 18:33

mam znajomego blisko związanego z media2 i to jest ich forma protestu

podpisać podpiszą mówiłem o tym na SB w niedziele, protesty protestami - ustawa może nie być ratyfikowana przez PE i wtedy looz, słyszałem też o możliwości zaskarżenie ACTA do trybunał praw człowieka/konstytucyjnego, nie pamietam...

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Max998 - 24-01-2012 18:59

A no to, że podpiszą to jest już pewne niestety..
Mam tylko nadzieję, że internauci i Anonymous nie ucichną gdy wszystko stanie się jasne.
Jutro jest protest w Sosnowcu mam nadzieję, że będzie spora grupka ludzi, sam zamierzam tam być od początku do końca. Coś takiego jak ACTA nie może się udać to zbyt dalekie posunięcie podobne do tego gdyby podczas naszej kąpiele ktoś siedział obok nas na stołku i patrzył co robimy bo przecież możemy np. planować atak na tuska czy bronka.
Nie pisze ich imion z dużej litery ponieważ nie mam szacunku do tych ludzi.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Daminn - 24-01-2012 20:52

Przecież dzisiaj na posiedzeniu poszło info do Japonii, że polska podpisze.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - mikolaj90 - 24-01-2012 21:03

Przeciwko ACTA jest cała polska vs idioci z rządu. Nie mają szans wobec mnie i nie zdają sobie sprawy z konsekwencji noobki z rządu.