![]() |
[PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! (/Temat-PORADNIK-Najlatwiejszy-sposob-na-ogladanie-wszystkich-filmow-4584) |
RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - daniello91 - 11-04-2010 10:16 Hmm dalej mi pisze " You are not in a geographic region that has access to this content. " RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - Marello - 12-04-2010 06:58 A z patchowałeś? RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - Athemis - 12-04-2010 07:20 Hmmm... zainstalowałem, z patchowałem i nic. "You are not in a geographic region that has access to this content." RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - Goomis - 12-04-2010 11:40 (07-04-2010 16:50)Danio napisał(a): Jak klikam Patch to pokazuje się: Can not find the file. Search the file? To wtedy szukam programu i jak juz wybiore ten program zeby zpatchować to pisze: Can not access the file. Maybe it's in use... Please close the file before patching! Try to access the file right now? Przy patchowaniu nie mam włączonego programu. Próbowałem też z włączonym programem. Jak zrobić żeby mieć tą pełną wersje? Ja mam identycznie. Co bym nie robił zawsze wyskakuje ten samo komunikat. Walczyłem wczoraj chyba przez 2h z tym programem i nic. W kółko ten sam schemat :s RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - johnny86 - 12-04-2010 12:02 hej moze Macie w tle go uruchomionego? I uruchamia sie Wam z autostarem. Polecam uruchomic Menedżer Zadań -> Procesy i tam poszukac czy nie jest uruchomiony w tle jesli jest to go skillować i wtedy patchować. RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - daniello91 - 12-04-2010 20:26 Ja miałem go patchowango ![]() RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - Smaichel - 12-04-2010 20:44 Skorzystam ![]() RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - Goomis - 12-04-2010 23:05 (12-04-2010 12:02)johnny86 napisał(a): hej moze Macie w tle go uruchomionego? Nie mam 12lat, komputera nie mam od dzisiaj ani nie jestem nie kumaty żebym tego nie sprawdził :-P Instalowałem program na różne sposoby(różne lokalizacje, konfiguracje, folder w różnych miejscach) sprawdzałem w menadżerze, próbowałem w tym patchu podać ścieżkę skrótu(nie da się), sprawdzałem antywira czy nie blokuje czasem tego patcha, restartowałem kompa(żeby raz), no dosłownie przerobiłem chyba wszystko i za cholere nie chce mi ten patch wejść ![]() Kurna no a tak by mi się te bunnies i robotechy przydały ![]() RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - tymonowy - 13-04-2010 13:23 mi i tak nie działa ![]() RE: [PORADNIK] Najłatwiejszy sposób na oglądanie wszystkich filmów! - dawix111 - 13-04-2010 16:06 mi sie wszystko dobrze zrobilo i jak ukrylem Ip , wiekszosc stronek chodzi a lockerz nie :/ dlaczego? w ogole sie nie chce zaladowac.... |