![]() |
"Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies (/Temat-Poradnik-jak-ogladac-filmy-dla-USA-np-Bunnies-4407) |
RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - wiwi86 - 04-04-2010 09:35 (04-04-2010 08:20)Tech napisał(a): No to jest zwykły bugusing, a takie coś jest oczywiście ZABRONIONE. Nam po prostu nie jest dane obejrzeć tych filmów, a tym bardziej otrzymać za nie PTZ bez ich oglądania. Pytanie tylko czy lockerz umie to w jakikolwiek sposób wykryć. jasne, ze tak. prosty kawalek kodu, ktory pobierze z bazy danych wpisy gdzie kraj to przykladowo polska i porowna czy filmik o danym numerze id, ktorego nie powinnismy zobaczyc, mamy zaznaczony jako obejrzany inaczej czy otrzymalismy za niego ptz, bo jest to zapisywanie w bazie danych. prosty dowod - nie mozna dostac po raz drugi i dalej ptz za obejrzenie i otrzymanie ptz za dany film, bo ta informacja jest przechowywana w bazie danych. osobiscie postanowilem obejrzec te filmiki animowane, bo brakowalo mi do 800 aby miec na psp. aktualnie brakuje okolo 100, ale to dozberam na filmikach/logowanie/dailes. jezeli zgrane psp koncze z lockerz, bo szkoda czasu na to gowno, ale ze go troche poswiecilem to chce cos wzamian - psp. nie chcialo mi sie jebac z friendami znowu, aby jakies pierdzielone ptz zarobic. szkoda bo zaraz jakas ***** sprzedajna wyleci z emailem do lockerzow i wtedy srednio ciekawie moze byc. dla wnikliwych i tych co beda chceli podwazyc moje slowa. jezeli na mysl wpadlo wam ze mozecie swoje poczynania zwiazane z wykorzystaniem buga na stronie tlumaczyc korzystaniem z proxy w celu obejrzenia filmikow, na ktore lockerz przymknelo oczy to mozecie byc w bledzie, bo logowania najwidocznej tez sa rejestroawane poprzez host/ip w najlepszym przypadku tylko rejestracje konta w co jednak watpie sry za bledy i ****** skladnie, ale swieta :sleepy: RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - Vesperus - 04-04-2010 09:57 Ja już nie wiem co robić obejrzałem tym sposobem 2 filmiki i to wszystko. Teraz nie wiem czy oglądać dalej czy nie. Już lockerz zabrało mi 50% PTZ za friendów. Chyba się im przyznam że obejrzałem 2 filmiki wykorzystując BUG i może mi odpuszczą :| RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - Kicha - 04-04-2010 10:07 Mi to nie dziala ![]() RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - kamill101 - 04-04-2010 10:44 Działa ale tylko na IE , próbowałem na Chrome ale nie wydzodziło... RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - wiwi86 - 04-04-2010 10:45 za bycie uczciwym nic nie zyskacie, nie te czasy bez paniki jak zbanuja to zbanuja, no i co ? to tylko gra (04-04-2010 10:07)Kicha napisał(a): Mi to nie dziala dziala. probuj dopoki "zalapie" captcha czy jak ten kod sie nazywa (04-04-2010 10:44)kamill101 napisał(a): Działa ale tylko na IE , próbowałem na Chrome ale nie wydzodziło... chyba w twoim wyimaginowanym swiecie w moim dziala w firefox tez blad lezy po stronie wykonania aplikacji flash, a nie przegladarki ogranij sie RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - Kicha - 04-04-2010 10:50 Mi juz dziala na firefox RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - popis1 - 04-04-2010 11:21 (04-04-2010 10:44)kamill101 napisał(a): Działa ale tylko na IE , próbowałem na Chrome ale nie wydzodziło... Na firefoxie też działa. Jeśli chcecie możecie rozpowszechniać ten poradnik, ale dodajcie że to ja jestem autorem. ![]() Na waszym miejscu nie wysyłałbym maila do lockerz, bo po prostu nie obejrzycie całej serii np.Bunnies. Lockerz cwaniakuje to dlaczego Polacy nie mają prawa też "po cwaniakować". RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - aqua-chan - 04-04-2010 12:36 Spróbowałam tego na drugim koncie, chociaż jak bana dostane to nie będzie mi aż tak szkoda. RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - Marello - 04-04-2010 13:51 Ej to naprawdę dział oglądnąłem wszystkie bunnies ^^ RE: "Poradnik" jak oglądać filmy dla USA np. Bunnies - Sony_st - 05-04-2010 10:29 zaryzykuje ![]() ![]() ![]() |