Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! (/Temat-anno1777-com-pierwsza-na-swiecie-platna-gra-przegladarkowa-44049)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - jackthekiller - 12-11-2011 16:30

czepiać to może się rzep do czegoś
a Ty niedojże iż promujesz się cudzym kosztem to w dodatku nie znasz regulaminu tego forum, więc najpierw poczytaj a potem wypisuj bzdury z linkami

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - jabolek1991 - 12-11-2011 16:54

Jak najbardziej działam zgodnie z regulaminem, wnoszę do tematu treść pomocną w grze, więc mogę publikować swój link. Polecam przeczytać regulamin, kolego, zamiast spamić tutaj.

Zapraszam na mojego bloga poświęconego anno1777 : http://www.anno1777-gra.blogspot.com
Dziś dodałem temat dotyczący Slave'ów, polecam lekturę.
Cytat z wpisu o niewolnikach :
Za co otrzymamy pieniądze od naszych Slave'ów :
- Jeśli zapracują i dostaną wypłatę
- Jeśli walczą o regiony i wybiorą pieniądze za wygrane regiony
- Jeśli sprzedadzą dom
- Jeśli otrzymują % od swoich Slave'ów to i my możemy się też na coś też załapać
- Jeśli wybieramy golda z naszej firmy
- Najważniejszy bonus to gdy nasz Slave doładuje Euro w grze, otrzymujemy 5% wartości doładowania od naszego perm Slave'a lub direct Slave'a.

*Oprócz naszych masterów cześć naszych zarobków trafia jeszcze do budżetu państwa ( w Polsce jest to 2%)
* Z tym, że jak doładujemy Euro w grze, to Euro dla naszych masterów i państwa wypłacane jest z Funduszu gry a nie od nas Wink

Inne nasze zarobki w całości trafiają na nasze konto (np wszelkie bonusy, pieniądze za wynajem balona czy domu, Euro za akcje gry)

Zapraszam do rejestracji, http://www.anno1777.com/index.php?i=185198 na pw i mailu odpowiadam na wszystkie pytania.

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - kalbur - 12-11-2011 18:10

Wybaczcie mi to słownictwo, ale inaczej nie będę umiał. Rzygać mi się chce, jak widzę takie posty i bezczelność z nimi związaną, polegającą między innymi na wykorzystywaniu pracy i pomysłów innych. To mój ostatni post w tym temacie, kto będzie chciał zarejestrować się z mojego linka, znajdzie go w moich powyższych postach.

Pozostałym szczerze życzę wysokich zarobków, nie tylko w Anno, ale i również w pozostałych sposobach zarabiania przez internet.

Pozdrawiam, Kalbur.

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - jabolek1991 - 15-11-2011 12:27

Polska coraz bardziej rośnie w siłę, już mamy 1100 zarejestrowanych graczy w Polsce. Zapraszam do rejestracji, moim poleconym pomagam w grze i odpowiadam na wszystkie pytania. Dodałem nowy poradnik dotyczący zarabiania poprzez walkę o regiony : http://anno1777-gra.blogspot.com/p/udzia-w-walkach.html Cytat z poradnika :
Aby zawalczyć na stronie głównej klikamy w "Fight" na środku w panelu między mapką a domkiem.
Tam wybieramy w jakiej bitwie chcemy wziąć udział i klikamy "Fight". Aby wykonać uderzenie klikamy znowu "Fight" (taki przycisk z 2 strzałkami).

Warunki jakie trzeba spełnić, aby móc brać udział w walce :
- być obywatelem, któregoś z państw biorących udział w wojnie (lub też obywatelem państwa sojuszniczego)
- mieć przynajmniej 1 broń defensywną i 1 do ataku. Jednak, żeby zarabiać należy mieć cały set (10 sztuk) broni Q5 defensywnej + 1 sztukę Q5 do ataku (gdy udzielamy się w obronie kraju) lub set (10 sztuk) Q5 broni do ataku + 1 sztukę broni Q5 defensywnej (gdy udzielamy się w atakach na regiony innych państw)
- Wellness powyżej 25% (poniżej 25% nie możemy walczyć)

Zapraszam, Polska Cię potrzebuje, zapisz się : http://www.anno1777.com/index.php?i=185198

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Aali - 16-11-2011 02:17

Wygląda dość ciekawie, no cóż, spróbuję w to zagrać.

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - pitfromhell - 16-11-2011 08:18

Nie da się rejestrować !Sad

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - kometix - 16-11-2011 11:56

Widzę że gra jest ciekawa. Trzeba spróbować a nuż się coś uda zgarnąć.

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - jabolek1991 - 16-11-2011 12:32

(16-11-2011 08:18)pitfromhell napisał(a):  Nie da się rejestrować !Sad

Niemożliwe, musiało być jakieś zawieszenie serwa chwilowe, teraz na pewno się da, zapraszam Wink

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - pitfromhell - 16-11-2011 17:02

We dont accept new registrations in this country

RE: Pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - jabolek1991 - 16-11-2011 22:04

Spróbuj teraz, nie wiem czemu nie możesz, wchodzi normalnie Wink