![]() |
Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł (/Temat-Zarabianie-kasy-na-pokerze-BEZ-WPLACANIA-WLASNYCH-SRODKOW-dowody-wyplat-na-3-800zl-40366) |
RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - KarmazynowyPirat - 18-02-2012 15:36 Skoro tak kasę potraciłeś szybko to zapewne nie czytałeś artykułów lub quiz wypełniałeś niesamodzielnie. RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - energy95 - 18-02-2012 16:09 Gdybyś poczytał trochę o pokerze i dobrze wykorzystał te kursy na tym pokerstrategy to na pewno kasy byś szybko nie stracił. Wystarczy pomyśleć, wysilić się trochę. Kasy za darmo nigdzie nie dostaniecie, a im lepiej pracujecie tym więcej dostaniecie ![]() RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - ignisinferius - 18-02-2012 21:06 hej ![]() zarejestrowałem się pare dni temu ale nie chciało mi się czytać tego wszystkiego ![]() dziś wbiłem na stronkę, poczytałem, obejrzałem filmiki (zajęło mi 2 i pół godz.) potem teścik ![]() jak się przyłożysz do nauki oczywiście ![]() mi zajął 10 min, czekam na kasę zobaczymy ile mi stracę zanim nauczę się korzystać z tego co jest w poradnikach a potem czekają na mnie gracze którzy olali poradniki ![]() ***edit*** teraz doczytałem, to szczfaniaki, na raty dają gratis, więc według poradnika muszę zacząć od stawek najniższych dostaje się 5x10$ co tydzień następna rata, ale pod warunkiem że wygeneruje się zysk dla kasyna wysokości 0,50$, ale oni zabierają tylko 5% z wygranej ze stołu więc na dzieńdobry min. 10-15 wygranych gier na dodatek trzeba jeszcze zrobić 5 gier z opłatą za wejście min. 1$ lub kilkaset rozdań czyli nie jest tak różowo jak w na początku tematu ![]() RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - yizer - 18-02-2012 22:05 Nie wiem gdzie żeś to przeczytał. Możliwe że to zależy od room'a którego wybierzesz. Ja przelałem swe 50$ na partypoker.com i dostałem od razu 50$ całościowo, nie w żadnych ratach, ani w czasie gry nie mam odejmowanych $. RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - KarmazynowyPirat - 19-02-2012 07:50 Pierwsze słyszę, żeby kapitał dawali w jakichś ratach, chyba Ci się coś pomyliło... RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - ignisinferius - 19-02-2012 08:52 polecali 770 poker room to tam wbiłem ![]() i dają w 5 ratach po 10$ lipa, nie :/ RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - rowik888 - 19-02-2012 11:43 (18-02-2012 22:05)yizer napisał(a): Nie wiem gdzie żeś to przeczytał. Po #1 na party poker musisz właśnie wpłacić najpierw depozyt żeby otrzymać bonus, ale nie jest to ten darmowy bonus w wysokości 50$, o którym mowa w pierwszym poście. (19-02-2012 07:50)KarmazynowyPirat napisał(a): Pierwsze słyszę, żeby kapitał dawali w jakichś ratach, chyba Ci się coś pomyliło... Po #2 jak coś polecam to jestem w tym obeznany i wiem jak działa.:-/ A na poker770 tak właśnie jest, że dostaje się 50$ w 5 ratach po 10$. A po #3 (tak na przyszłość) darmowy bonus bez żadnej wpłaty udzielą wam tylko: - poker770 - betfair - everest poker - titan poker Jak ktoś szuka więcej informacji na temat pokerstrategy i pokrewnych to zapraszam do siebie na priva. Na pewno będę potrafił odpowiedzieć nie tak jak w przypadku autora tego postu. Pozdrawiam RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - rowik888 - 19-02-2012 11:44 (18-02-2012 22:05)yizer napisał(a): Nie wiem gdzie żeś to przeczytał. Po #1 na party poker musisz właśnie wpłacić najpierw depozyt żeby otrzymać bonus, ale nie jest to ten darmowy bonus w wysokości 50$, o którym mowa w pierwszym poście. (19-02-2012 07:50)KarmazynowyPirat napisał(a): Pierwsze słyszę, żeby kapitał dawali w jakichś ratach, chyba Ci się coś pomyliło... Po #2 jak coś polecam to jestem w tym obeznany i wiem jak działa. ![]() A na poker770 tak właśnie jest, że dostaje się 50$ w 5 ratach po 10$. A po #3 (tak na przyszłość) darmowy bonus bez żadnej wpłaty udzielą wam tylko: - poker770 - betfair - everest poker - titan poker Jak ktoś szuka więcej informacji na temat pokerstrategy i pokrewnych to zapraszam do siebie na priva. Na pewno będę potrafił odpowiedzieć nie tak jak w przypadku autora tego postu. Pozdrawiam RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - KarmazynowyPirat - 19-02-2012 13:18 Żartowniś! ![]() Zresztą yizer ma rację, mógł otrzymać bonus na PartyPoker, bo przez długi czas był on tam dostępny. Sam też dostałem tam darmowe 50$. Może i na poker770 jest bonus w ratach, ja nigdy z tego oprogramowania nie korzystałem, choć daje ono możliwość najszybszego przyrostu Strategy Points. Nie jesteś obeznany, wszedłeś, poczytałeś, a teraz świrujesz. Ja swego czasu dostałem łącznie 200$ darmowego kapitału, ale to są już sprawy, o których Ty pojęcia mieć nie możesz. RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - yizer - 19-02-2012 13:41 Tak jak mówi Karmazynowy. Otrzymałem swoje 50$ na PartyPoker i nadal jest on dostępny na bonus bez depozytu, wystarczy dobrze popatrzeć podczas wyboru room'u na którym chcesz dostać 50$, po zdaniu quizu. Cytat:Jak ktoś szuka więcej informacji na temat pokerstrategy i pokrewnych to zapraszam do siebie na priva. Na pewno będę potrafił odpowiedzieć nie tak jak w przypadku autora tego postu. Tą końcówką mnie rozwaliłeś ziomek ![]() ![]() |