![]() |
Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. (/Temat-Koniec-ery-zarabiania-na-Lockerz-Zmiany-w-shopie-39319) |
RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Nayare - 07-07-2011 10:18 gg, was nice. RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - tomsonFCB - 07-07-2011 20:45 Ehh szkoda, że takie fajne czasy się kończą jak się na Tsie w miłej atmosferze kampiło na restock. To był ten klimat i z niecierpliwością czekało się na kolejnego resa. A teraz, teraz to już powoli koniec ![]() RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Xanthi - 07-07-2011 21:42 (07-07-2011 20:45)tomsonFCB napisał(a): Ehh szkoda, że takie fajne czasy się kończą jak się na Tsie w miłej atmosferze kampiło na restock. To był ten klimat i z niecierpliwością czekało się na kolejnego resa. A teraz, teraz to już powoli koniec Było minęło... Teraz w miłej atmosferze na TS możesz pograć w gry na hamachi ![]() ![]() RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Takahari - 07-07-2011 22:14 Koniec słowo zbyt ogólnikowe Koniec czego to dobre słowo Jak dla mnie to myślę że stare czasy powrócą chociaż ich namiastka bo zrozumieją że lockerz spada na dno xD RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Lubelak - 08-07-2011 11:52 Wątpię ,że powrócą bo każdy DOBRY portal czy nawet forum musi się rozwijać (Pamiętacie protesty przeciwko domenie zarabiam.com? ![]() Może nie będzie ,aż tak tragicznie. RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - polik95 - 08-07-2011 17:09 eh, lockerz schodzi na psy, a ja jeszcze nic nie wgrałem na lockerz, a jestem prawie od początku istnienia ![]() ![]() RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Nayare - 08-07-2011 19:47 (08-07-2011 17:09)polik95 napisał(a): eh, lockerz schodzi na psy, a ja jeszcze nic nie wgrałem na lockerz, a jestem prawie od początku istnienia Jak nie potrafiłeś poświęcić jednej nocki to ja się nie dziwie. Pierwszą nagrodę urwałem na moim pierwszym restocku ręcznie... Co prawda w '09 nieliczni potrafili wykorzystać moc autofilla. RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - polik95 - 08-07-2011 20:08 (08-07-2011 19:47)Nayare napisał(a):(08-07-2011 17:09)polik95 napisał(a): eh, lockerz schodzi na psy, a ja jeszcze nic nie wgrałem na lockerz, a jestem prawie od początku istnienia nie moja wina a rodziców, wiesz dla mnie była nauka, ważniejsza, będąc mieć lepsze wykształcenie będe sobie na codzień kupować ipody ![]() RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Takahari - 08-07-2011 22:53 no może za kilkanaście lat będziesz sobie kupował ipody na razie po oglądasz sobie sklepową wystawę albo sobie go na chwilę potrzymasz w ręce powiem tak jedna dwie nocki do 3 i ci tyłka nie rozerwie ![]() btw w 3 kwartale roku ma wyjść ipod 5 generacji bajer... ![]() RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Tech - 10-07-2011 16:38 Poczytałem dzisiaj trochę ich forum i wychodzi na to, że nie ma ostatnio restocków bo są po prostu zajęci innymi rzeczami. Podobno jeszcze tego lata ma wejść wiele nowych zmian, SHOP 2.0 i nowe sposoby na wydawanie PTZ. Ogólnie wszyscy jak zwykle są mega podekscytowani i zapowiadają rewolucję, ale jak będzie to zobaczymy - w końcu tak samo było zapowiadane fwb;), gdzie chyba jedynym plusem było to, że dostałem fajną koszulkę... |