FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! (/Temat-FireCash-org-Stawki-lepsze-niz-Sharecash-37245) |
RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 28-06-2011 14:38 ale to nie ten dział żeby się chwalić zarobkami z SC RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - zon - 09-07-2011 21:59 Na głównym forum FC jest napisane: Cytat:I would like to explain why sometimes you can get under $0.25 per one download. Ogólnie mam pobrań 41, z czego za 6 z nich pobrań dostałem mniej niż 0,25$ (to jest jakieś 15%), trzy pobrania za równe 0,25$ i jedno za 0,26$. Nie chce mi sie wierzyć, że mam takiego niefarta... ;x RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Driver - 09-07-2011 22:12 pewnie masz pobrania z jakiegos burkina faso RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 09-07-2011 23:25 http://screenshooter.net/1408652/bnyhsnf kilka pobrań z 8 lipca, chyba to jednak niefart, albo słabe proxy RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - zon - 10-07-2011 10:29 nawet żebym chciał pobierać sobie z proxy to zapewne macie poblokowane. co do niefarta to jakoś nie chce mi sie w to wierzyć ;x RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - donar3 - 10-07-2011 11:48 Pewnie wrzucasz pliki dla Filipin i się dziwisz, że małe sumy wpadają ;d RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 10-07-2011 15:08 zon, ja ci mogę dać screen z pobrań z dowolnego czasu ponieważ nie zapominaj, że nam też zależy na tym aby pobrania były jak najwyższe, wiadomo czemu Co do pobrań z Filipin, Indii i innych takich, to niestety oferty są tanie, nie ukrywamy tego, lecz staramy się zostawiać dla ludzi takich narodowości jak najwięcej ofert do wypełnienia, powyżej 0.20-0.25$ lecz czasami dochodzą nowe oferty np. za 4 centy i nie zdążymy tego zauważyć i nie zdążymy wyłączyć takiej oferty przed pierwszym pobraniem, jak już takie wpadnie to ofertę wyłączamy ponieważ staramy się nie schodzić z poziomu 0.4$ dla krajów gdzie jest więcej ofert, dla przykładu podam kraj znany wszystkim tu obecnym, Polska, na CPAlead oferty dla Polski są wyłącznie z SMSami, lecz są też oferty z SMSami, za które byśmy płacili poniżej 0.5$ jednak wolimy je wyłączyć aby minimum za ofertę SMS dla Polski było 0.68$, max to o ile dobrze pamiętam to 0.95$ RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - zon - 10-07-2011 17:48 okej, okej już dobrze lepsze to niż nic, więc nie będę narzekał RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Leniwiec - 22-07-2011 19:23 A ja mam takie pytanie - czy można gdzieś znaleźć informacje o tym czy mirrory różnią się pomiędzy sobą ofertami - stawkami i jak wyraźne są te różnice? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - m4rcin93 - 22-07-2011 19:42 Firecash wybiera jak najłatwiejsze oferty do wypełnienia, ale też wybiera te za które najlepiej płacą Oferty Firecash i Upshare są takie same, tylko na filecomie są inne. Dla Polaków tylko mirror Filecom jest dostępny |