![]() |
[HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! (/Temat-HOT-KoGi-zgloszony-na-policje-36622) |
RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Morfit - 09-05-2011 19:26 Btw. nie wykluczaj opcji, że to NIE był KoGi. RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - norek - 09-05-2011 19:28 Driver dobrze mówi, nim więcej osób zgłosi, tym szybciej policja go złapie, ale Morfit też masz rację RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Nilchi - 10-05-2011 07:53 Muszę zgłosić go na policje bo jak niby inaczej policja ma oddać mi pieniądze jak nawet nie wiedzą o tym że zostałam oszukana? ![]() Poza tym jeżeli zobaczą, że została oszukana więcej niż jedna osoba to szybciej ruszą tyłek, ale jeżeli koniecznie nie chcesz żebym dała znać że to jest KOLEJNA sprawa, a nie pierwsza, no to nic na to nie poradzę. W Moim wypadku był to na 100% Kogi, ponieważ kontaktowaliśmy się przez jedno z jego bardzo popularnych gg, a także z często używanego przez niego do oszustw e-maila ([email protected]) Daj znać jak policja potwierdzi jego dane, może wtedy u mnie coś by się szybciej ruszyło ![]() RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Nilchi - 12-05-2011 18:19 Morfit, czy mógłbyś jednak napisać do mnie gdyż na policji powiedziano mi, że lepiej by było gdybym miała pełne dane (znam tylko imie, nazwisko i miasto z którego pochodzi), a zależy mi żeby sprawa poszła jak najszybciej. Generalnie policjant twierdził, że nie masz się co bać jeżeli o zarzut udostępniania czyichś danych, ponieważ każdy kto udziela informacji na temat podejrzanego nie łamie prawa ![]() Pozdrawiam RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - EseseK - 12-05-2011 18:25 Ej a jak kogi mnie oszukał na 5 zł to zrobiom mu coś ? ![]() RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - paskur - 12-05-2011 18:29 (12-05-2011 18:25)EseseK napisał(a): Ej a jak kogi mnie oszukał na 5 zł to zrobiom mu coś ? ta, za te 5 zeta kupią Ci słownik RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Seth Neviel - 13-05-2011 07:36 Tylko jedno Mnie martwi. Jeśli już ruszą się i wezmą się za niego to i tak prawdopodobnie mało osób będzie w to zamieszane ponieważ z tego co Mi wiadomo będą musieli wezwac każdego kto został oszukany w charakterze świadka... A jak wiemy niektórzy ludzie po prostu boją się.... Poczekamy Zobaczymy i będzie siedział jak nic w pierdlu bo tak jak banan mówi - dostałjuż zawiasy chyba też za to samo jakoś w styczniu albo lutym.... POZDR0! RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Nilchi - 13-05-2011 09:33 Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Jak dla mnie to nawet to 6 miesiecy będzie wystarczającą karą, a skoro będzie miał dwa wyroki (mój i morfit) to minimalny czas jaki może siedzieć to rok ![]() ![]() RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - tomko111 - 13-05-2011 11:41 Generalnie jeśli nie ma skończonych 18 lat to kara będzie minimalna, po osiągnięciu pełnoletności robi się ciekawiej. ![]() RE: [HOT] KoGi zgłoszony na policję ! - Nilchi - 13-05-2011 17:44 On ma skończone 18 lat ;p |