Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs (/Temat-Refundacja-nagrod-wysylanych-poza-USA-czyli-New-Shipping-Policy-FAQs-28974)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - CrisPL - 01-03-2011 15:02

A jak chce refunda to podaje przed wygraniem nagrody adres PL tak?

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Coristo - 01-03-2011 15:05

Po wygraniu aukcji masz shiping info i tam jak wpiszesz dane USA to dostaniesz wygrana a jak dasz dane PL to dostaniesz refundacje Smile

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Burned - 01-03-2011 15:40

Jeśli w ustawieniach konta masz adres spoza USA to tylko w shipping info wybierasz czy chcesz na PayPal czy AlertPay. Wyskoczy wtedy że kasę dostaniesz w przeciągu 3 do 5 dni roboczych.

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - DJAd1 - 01-03-2011 16:19

(01-03-2011 15:40)Burned napisał(a):  Jeśli w ustawieniach konta masz adres spoza USA to tylko w shipping info wybierasz czy chcesz na PayPal czy AlertPay. Wyskoczy wtedy że kasę dostaniesz w przeciągu 3 do 5 dni roboczych.

Gdzie jest niby w shipping info wybór PayPal cyz AlertPay?

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Coristo - 01-03-2011 16:27

(01-03-2011 16:19)DJAd1 napisał(a):  Gdzie jest niby w shipping info wybór PayPal cyz AlertPay?

Jak wygrasz nagrode to masz shiping i tak to będziesz miał.

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - DJAd1 - 01-03-2011 19:30

Aha a jak wygrałem na restocku to co mam czekać na potwierdzenie? Smile

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Magnus - 02-03-2011 11:03

Dobre rozwiązanie Lockerz wybrało. Wink Smile Smile Smile)

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - simon002 - 02-03-2011 16:20

Ja już dawno miałem taki pomysł Big GrinD Tylko moim zdaniem jest ten minus, że szybciej będą nagrody schodzić na restockach...

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - m4rcin93 - 02-03-2011 17:54

a czy można co restock zmieniać dane osobowe z PL na te z PE żeby raz dostać nagrodę a raz refundacje?
Nie będzie żadnych problemów ?

RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - pitfromhell - 02-03-2011 18:14

Możesz, ale jak zamawiasz na PE masz większe szanse na anulację.