Wymiana z użytkownikiem TOMSH? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Wymiana z użytkownikiem TOMSH? (/Temat-Wymiana-z-uzytkownikiem-TOMSH-24918) |
- Bloodme - 30-10-2008 09:40 darekr napisał(a):Ciekawe czy jak cofną przelew i to Bloodme bedzie stratny na tym całym zamieszaniu to napiszecie mu - Twój problem że dałes sie oszukać? To już chyba ustaliliśmy :-| Cofaj sobie, proszę bardzo, widać, że nie jesteś odpowiedzialnym człowiekiem. Jak się coś zrobi źle trzeba samemu ponosić odpowiedzialność, a nie teraz żerujesz na przypadku, że pieniądze poszły akurat do mnie... A takie propozycję typu podzielimy stratę na 3 zostaw sobie dla siebie, bo to żałosne :-) - darekr - 30-10-2008 09:52 heh to że chce odzyskać pieniądze jest wg Ciebie nieodpowiedzialne? To że ty wysłałes kasę złodziejowi jest OK a jek ja chce odzyskac kase to już jest źle? Z Tobą nie dokonywałem wymiany a nie jestem Św. Mikołajem żeby Ci dawać 20$ to chyba logiczne. Koniec tematu widzę że każdy tylko dba o swoją d.. to i ja nie będę inny. Zawdzwon do banku i poproś o cofnięcie przelewu z tego co wiem to istnieje taka możliwość (trzeba tylko złożyć zawiadomienie na Policję) - Bloodme - 30-10-2008 09:55 Chcesz odzyskać pieniądze? Owszem, moim kosztem! Podaj mi choć jeden powód dlaczego miałbym dzielić stratę(twoją)? Nie dbam tylko o siebie, ale również, jak Ty powiedziałeś, nie jestem Św. Mikołajem :-) I z jakiego powodu to ja miałbym iść na policję? Moja transakcja przebiegła bez problemu, nie oszukano mnie! Proponowałbym to raczej Tobie... - darekr - 30-10-2008 10:10 Mysle że nas wszystkich nas oszukano - Ciebie bo wysłałeś kase nie na moje konto tylko innej osoby Mnie bo ja wysłałem na adres AP podany mi przez TOMSH na PW a w zamian nie dostałem nic. Myslę że na moim miejscu zrobiłbys dokładnie to samo czyli wystąpił o cofnięcie przelewu Stąd była moja propozycja podziału straty wydawało mi sie to najlepszym rozwiazaniem ale dla Was strata 6,5$ czyli można powiedzieć drobniaki jest nie do zaakceptowania. Jesli nie odzyskam tych 20$ to trudno nie jest to jakaś suma która spedzała by mi sen z powiek. Proponuje poczytac sytuacje jaka miałem miesiąc temu - dostałem kase na Paypal i wysłałem na konto, okazało sie oszusta. Czyli dokładnie taka sytuacja jak Twoja. Zwróciłem na konto paypal 70zł żeby pokryc przynajmniej cześć strat tej drugiej osobie http://zarabiam.com/topics16/kantor-wymiany-walut-vt4665.htm a już całkowicie na koniec nie wysłałem kasy do Ciebie tylko do jakiejś kobiety prosze przedstaw pełnomocnictwo używania tego konta, Daj dowód że to Twoje konto na tym proponuje zakończyć temat wszystko co było do powiedzenia zostało powiedziane - Bloodme - 30-10-2008 10:16 Bloodme napisał(a):Podaj mi choć jeden powód dlaczego miałbym dzielić stratę(twoją)? Bloodme napisał(a):I z jakiego powodu to ja miałbym iść na policję? Nie odpowiedziałeś na 2 pytania :-) Czytałem ten temat, sytuacja była całkiem inna niż ta :-) - tomciozet - 30-10-2008 10:20 darekr napisał(a):Ciekawe czy jak cofną przelew i to Bloodme bedzie stratnyOn dokonał transakcji. Kasę wysłał, kasę dostał. A teraz za własą głupotę chcesz obciążyć jego! Aż samo na język przychodzi słowo: "żałosne"! - darekr - 30-10-2008 10:28 a ja nie dokonałem transakcji? nie wysłałem kasy na Alertpay? A może to ja jestem tym oszustem? Popadasz kolego w jakas paranoję czemu nie dostrzegasz że ja wysłałem pieniądze na adres AP który podał mi użytkownik TOMSH na PW? Ale jakos wszyscy uważają ze wina leży tylko po mojej stronie, nikt nie zastanawia się czemu TOMSH mimo że zapytałem go wprost na PW czy nr GG 97... nelezy do niego nie odpisał że TO NIE JEGO NUMER tylko w odpowiedzi napisał "klikam GG 97...., adres AP........"??? to jak ja miałem to zinterpretować? Dla mnie brak zaprzeczenia a wrecz potwierdzenie jest wystarczające żeby zaufać. A wczoraj na GG TOMSH napisał mi że niezbyt uważnie przeczytał PW, wieczorem mogę wkleic rozmowę z nim Drogi adminie prosze o zajęcie jasnego stanowiska czy wina jest tylko po mojej stronie i w związku z tym tylko ja powinienem ponieść karę - Bloodme - 30-10-2008 10:51 No, też mnie to trochę ciekawi. Jak to się stało, że Tomsh nie odpowiedział na wiadomość z pytaniem "To Twoje gg..." ? - Tomsh - 30-10-2008 17:14 Cytat:No, też mnie to trochę ciekawi. Jak to się stało, że Tomsh nie odpowiedział na wiadomość z pytaniem "To Twoje gg..." ? Cytat:nelezy do niego nie odpisał że TO NIE JEGO NUMER tylko w odpowiedzi napisał "klikam GG 97...., adres AP........"??? to jak ja miałem to zinterpretować? Dla mnie brak zaprzeczenia a wrecz potwierdzenie jest wystarczające żeby zaufać. A wczoraj na GG TOMSH napisał mi że niezbyt uważnie przeczytał PW, wieczorem mogę wkleic rozmowę z nimNiedługo dojdzie do tego że to ja będe złodziejem.... Znacie takie coś jak zmęczenie, niewyspane noce itp? Jakbys zaznaczył to pytanie tak jak teraz "na czerwono", albo "pogrubienie" to pewnie bym zauwazył. Widzę darekr że koniecznie musisz znalesc kogos, kto będzie za to odpowiadał razem z Tobą... - darekr - 30-10-2008 18:14 Twoje tłumaczenie jest śmieszne to może wprowadzmy zasade że PW piszemy zawsze kolorem czerwonym i pogrubione? Prawda jest taka że gdybyś przeczytał uważnie PW i odpisał że to nie Twoje GG nie byłoby całej sprawy. Ale najlepiej stwierdzić że tobie nic sie nie stało. Ale przez Twoją nieodpowiedzialność ja straciłem pieniądze taka jest prawda. wiec nie dziw się że teraz staram sie odzyskać przynajmniej część Takim tłumaczeniem generalnie można się z każdej transakcji wycofać tylko to chyba nie jest fair w stosunku do innych osób |