![]() |
Zabawa forumowa. Historyjka... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zabawa forumowa. Historyjka... (/Temat-Zabawa-forumowa-Historyjka-23476) |
- makaj - 18-07-2008 23:04 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o - dzelagr - 18-07-2008 23:06 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej - Zcna - 18-07-2008 23:31 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce - Marszalll - 19-07-2008 00:22 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która - betxp - 19-07-2008 01:27 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była - Kolekcjoner - 19-07-2008 06:30 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita - travispl - 19-07-2008 08:58 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy - mjs17 - 19-07-2008 09:12 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść - Zcna - 19-07-2008 09:28 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do - travispl - 19-07-2008 09:33 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego |