[Nieaktualne]Płacę 100% tyle ile wyklikasz, czyli zarabiasz 100% więcej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]Płacę 100% tyle ile wyklikasz, czyli zarabiasz 100% więcej. (/Temat-Nieaktualne-Place-100-tyle-ile-wyklikasz-czyli-zarabiasz-100-wiecej-22368) |
- BizNET - 27-05-2008 21:27 Cytat:Z tego co wiem, to kristof ma złamaną rękę i chyba jeszzce nie wrocil ze szpitala Bardzo interesujące... Szkoda tylko że sam jesteś kristof05 Dostałem informację od dobrego i uważnego usera tego forum o podejrzeniach co do posiadania 2 kont tej osoby. Gdy zajrzałem w PA potwierdzam to w 100% niepodważalnymi dowodami. Obawiam się że kolega nie złamał ręki a chciał zrobić Was w "bambuko" Temat zamykam zaś kolega dostaje bana dożywotniego na oba konta! [Nieaktualne]Płacę 100% tyle ile wyklikasz, czyli zarabiasz 100% więcej. - Killer - 29-07-2012 08:37 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |