Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mbank - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237)
+--- Wątek: Mbank (/Temat-Mbank-20949)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- tomciozet - 20-03-2008 00:44

mjs17 napisał(a):ja też mam pytanie czy kartę trzeba jakoś zamówić czy przyjdzie w odpowiednim czasie sama do mnie
Kartę należy zamówić przy wypełnianiu wniosku o otwarcie konta. :-)
Nic samo do Ciebie nie przyjdzie... :-P :-P :-P

- HelloDomi - 20-03-2008 01:29

Pawel - przychodzi info na maila?

jeszcze kuriera nie bylo, ale mysle ze najpierw zadzwoni.

- Pawel1178 - 20-03-2008 08:20

HelloDomi, tak zadzowni aby się umówic ale w e-mailu przychodzą informacje np : Dziekujemy w najblizszym czasie zadzowni do ciebie kurier aby umowic sie na spotkanie
tylko takie e-maile będą przychodzić więc jak juz przyjedzie kurier i podpiszesz umowę jak twoje konto bedzie aktywne to zadzownisz do mLini i powiesz co jest oni zmienia e-mila.

Ja mialem przypadek ze zmiana telefonu kom. na ktory przychodzą mi kody i tez zadzownilem i zmienili mi numer pozdro

- mjs17 - 20-03-2008 09:49

tomciozet napisał(a):
mjs17 napisał(a):ja też mam pytanie czy kartę trzeba jakoś zamówić czy przyjdzie w odpowiednim czasie sama do mnie
Kartę należy zamówić przy wypełnianiu wniosku o otwarcie konta. :-)
Nic samo do Ciebie nie przyjdzie... :-P :-P :-P

a gdzie to dokładnie się robi bo ja nie jestem zorientowany w tych rzeczach

- HelloDomi - 20-03-2008 21:38

a ok dzieki wszystko juz jasne :-)

- Pawel1178 - 21-03-2008 09:05

mjs17, na samym koncu skladania wniosku masz opcje do zaznaczenia czy chcesz kartę i tez tam bedzie jak w izzykonto bierzesz czy twoj rodzic ma byc wspolwlascielem.

- HelloDomi - 22-03-2008 10:29

byl kurier, umowa podpisana.

co teraz?

za eKarte placi sie 25 zl za wydanie tak?

a za ta do placenia w bankomatachj?

- BizNET - 22-03-2008 10:58

Za tą do bankomatu się nic nie płaci.

Jakiś tydzień po wizycie kuriera Twoje konto uaktywnią i będziesz mogła na nim działać

- HelloDomi - 22-03-2008 11:03

BizNET napisał(a):Za tą do bankomatu się nic nie płaci.

Jakiś tydzień po wizycie kuriera Twoje konto uaktywnią i będziesz mogła na nim działać

czyli

ta

http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/debetowe/Visa_Electron_izzyKONTO/index.html ?

a czemu za eKarte sie placi a za ta do bankomatu nie? XD

- BizNET - 22-03-2008 11:51

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia.. Sam osobiście nie mam karty i dokładnie Ci nie powiem.

Ale za kartę do bankomatu się nie płaci