Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytania do tomciozet'a - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pytania do tomciozet'a (/Temat-Pytania-do-tomciozet-a-20762)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- tomciozet - 06-04-2008 18:59

makaj napisał(a):Mogę tylko powtórzyć pytanie: czy fakt, że fundujesz nagrody powoduje, że powinieneś mieć łatwiej?
Nie.

PS Zaraz Ci oddam te twoje 0,40zł na PP.

- makaj - 06-04-2008 19:14

tomciozet napisał(a):
makaj napisał(a):Mogę tylko powtórzyć pytanie: czy fakt, że fundujesz nagrody powoduje, że powinieneś mieć łatwiej?
Nie.
To dlaczego masz?

tomciozet napisał(a):PS Zaraz Ci oddam te twoje 0,40zł na PP.
Tego się dokładnie spodziewałem :lol: Wiadomo, że totalnie nie znosisz słów jakiejkolwiek krytyki.
Cóż, miałem na początku o Tobie jak najlesze zdanie. Szkoda...

- tomciozet - 06-04-2008 19:22

makaj napisał(a):Cóż, miałem na początku o Tobie jak najlesze zdanie.
No, cóż, każdemu po kolei coś nie pasi, jeśli nie wygrywa... Teraz przypadła kolej na Ciebie. :-x

- Maciekorzysz - 06-04-2008 19:22

tylko ty makaj jakos widzisz w tym problem... dla mnie to jest rozrywka a nie sposob na wygranie kasy ..O.o

- tomciozet - 06-04-2008 19:25

Maciekorzysz napisał(a):dla mnie to jest rozrywka

Dokładnie, Maciek...

Maciekorzysz napisał(a):a nie sposob na wygranie kasy

Jak widać zachłanność ludzka nie zna granic. :-x

- makaj - 06-04-2008 19:33

No nie mogę... Wy totalnie nie macie argumentów i jeszcze bezczelnie rzucacie oskarżenia w moim kierunku.

tomciozet, do gry dołączyłem w przedostatnim konkursie, więc jak mogłem wygrać? I jak śmiesz mnie oskarżać, że to z powodu jakiś porażek (niby jakich?) coś mi nie pasi? Ja jestem tylko zawsze za uczciwością i sprawiedliwym podejściem. Jak mi się coś nie podoba to mówię o tym głośno. Straszne, nie? Nie jest to motywowane jakimiś korzyściami osobistymi :roll:

Maciekorzysz, dlaczego twierdzisz, że to dla mnie sposób na wygranie kasy? :evil: Dla mnie to tylko gra i zabawa, co nie znaczy, że nie powinna być uczciwa! A oczywiście według Ciebie wszystko jest fair i to normalnie, że organizator ma jakieś przywileje?
Jestem ciekaw, czy naprawdę tylko ja widzę problem :shock: czy tylko ja mam tu jaja i odwagę powiedzieć o wszystkim wprost.

I znów niby z małej rzeczy robi się ogólne zamieszanie. Maciekorzysz, jak chcesz się udzielać to odpowiedz merytorycznie ma temat, który poruszyłem. Dziękuję.

EDIT:
tomciozet napisał(a):
Maciekorzysz napisał(a):a nie sposob na wygranie kasy

Jak widać zachłanność ludzka nie zna granic. :-x

Jesteś totalnie bezczelny :evil: Myślisz, że mi chodzi o te kilka groszy? :evil:
Bo jak coś mi nie pasuje to tylko musi mi chodzić o kasę? :evil: Widać nie jestem takim materialistą jak Ty :evil:
Jak widać Tobie wolny los kojarzy się tylko z wygraniem kasy, więc już zaczynam rozumieć...

- BizNET - 06-04-2008 19:44

Hmm nie wiem jak się do tego za bardzo odwołać ale są to konkursy tomciozeta, on ustala warunki i może zrobić nawet tak że np: z góry daje sobie 10pkt na start i gramy (jeśli oczywiście w regulaminie konkursu taka nota wystąpi).

chcecie robić konkursy na swoich zasadach? naprawdę nie widzę problemów. Proszę mnie uprzednio o tym poinformować na PW po czym stworzyć regulamin i gramy.

Konkursy to tylko zabawa i nie rozumiem czemu z tego powodu wynikają takie problemy. Proponuję zamknąć temat "pytania do tomciozeta" bo same awantury...

Przypominam również że udział w konkursach nie jest przymusowy!

Pozdrawiam

Pytania do tomciozet'a - Killer - 11-03-2011 01:53

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.