Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Koniec PE? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Koniec PE? (/Temat-Koniec-PE-18219)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Koniec PE? - MotorniczyTramwaju - 18-12-2010 21:05

@Horacy epickie Wink

A mogłem w ogóle nikomu nie mówić o PE... xD

RE: Koniec PE? - paskur - 18-12-2010 21:12

bylo ekipie powiedziec Big Grin

RE: Koniec PE? - D3S1DER1UM - 18-12-2010 21:14

Chciałam napisać to samo co Don ale się powstrzymałam xD. Don plusik za posta. Jak widać ludzka głupota nie zna granic.

RE: Koniec PE? - ambrell - 18-12-2010 21:49

Aktualizacja(godzina 21)
NAGRODY Z POPRZEDNICH RESTOCKÓW ZOSTANĄ WYSŁANE DO PE!!!

Kod:
Walpole and Wooster: We will ship ALL legit prizes to Walpole and Wooster from past redemptions. In future, no more to these addresses.
42 minutes ago via web
Kod:
Spent all morning investigating. We r going to ship ALL legit prizes
THIS time to Walpole and Wooster. No more shipping there in future.

W skrócie, Kathy cały poranek dyskutowała o PE. Decyzja to poraz ostatni wysłanie nagród z poprzednich restocków do PE(tylko tych uczciwie zdobytych!).
Jednak Kathy nie jest taka złaTongue
Tak czy inaczej: Radze nie wysyłać już nagród na PE;P

RE: Koniec PE? - paskur - 18-12-2010 21:55

Było by zaje***** Big Grin 200$ w bonach 100$ paypal Big Grin

RE: Koniec PE? - MotorniczyTramwaju - 18-12-2010 21:55

AMBRELL BOGINI!
DSI NADCHODZĘ! Huh

RE: Koniec PE? - Nayare - 18-12-2010 21:56

// EDIT - Troszke sie spoznilem widze, ale nie usuwajcie, zamiescilem jeszcze 2 informacje.

Uwaga! Kathy odpisala pewnego Polskiemu uzytkownikowi Lockerz, iz wszyscy uczciwi uzytkownicy Lockerz, ktorzy zamowili nagrody w Video Games Redemptions oraz poprzednich na PE dostana je. Te dwie firmy, tj. PE oraz jakas inna, zostana zablokowane w przyszlosci! Oczywiscie, narazie zadnej sprecyzowanej daty - mozna przypuszczac, ze od nastepnego restocku. Oto oficjalny post na twitterze:
ksavitt napisał(a):Walpole and Wooster: We will ship ALL legit prizes to Walpole and Wooster from past redemptions. In future, no more to these addresses.
Kod:
Wyslemy wszystkie legalnie zdobyte nagrody do Walpole i Wooster[?! Moze dokladniej nie o PE tu chodzi^^] z ostatnich restockow. W przyszlosci, nigdy wiecej na te adresy.
A tutaj rozmowa na ten temat + info o SHOPie + Kathy ma Polskie korzenieWink (nie moje konto)
http://twitter.com/#!/matimaster166
oraz
http://twitter.com/#!/ksavitt

Anyway, Lockerz udostepnij nam SHOP o ile zaprzestamy wysylac nagrody do posrednich firm przewozowych. Udalo mi sie wylapac, iz babcia Kathy, ktora juz nie zyje, byla Polka. Smile

RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 21:59

Nigdzie nie pisała że udostępni nam Shopa, jeśli przestaniemy wysyłać do pośredników.

Pisała że nie jest jeszcze dostępny, ponieważ chce to zrobić legalnie i ekonomicznie.
A że jak na mój gust to niewykonalne, to jeszcze sobie poczekamy, może i wieczność.

RE: Koniec PE? - Nayare - 18-12-2010 22:07

"legalnie i ekonomicznie" To jest powod, dla ktorego nie chca otworzyc shopu dla Polski, a chodzi w tym zdaniu wlasnie o firmy posredniczace...

RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 22:16

I dlatego jeszcze długo nie otworzą.... bo się nie da jednocześnie legalnie i ekonomicznie tego zrobić.