Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Oszust Ropsont ze SkytowerFX (/Temat-Oszust-Ropsont-ze-SkytowerFX-176335) |
RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - twardy - 09-07-2024 18:47 Na tym samym etapie co sledztwo w sprawie Mover investments RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - krajnicky - 10-07-2024 08:54 (09-07-2024 18:47)twardy napisał(a): Na tym samym etapie co sledztwo w sprawie Mover investments Czyli? Nie trafiłem do Roberta z forum tylko przez Karola i nie mam pojęcia co się aktualnie dzieje w sprawie. RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Hybrid1990 - 10-07-2024 09:33 Dotychczas największym wałkiem / nieudanym zwrotem inwestycji na forum mógł poszczycić się MoveR28, wałek ten został ochrzczony właśnie nazwą "Mover Investments". Dopiero Robert zrzucił go z piedestału po tych wszystkich latach, robiąc skok na większe kwoty. https://zarabiam.com/Temat-Wspolna-inwestycja-111108 Finał Mover Investments był taki, że pomimo wielu zapowiedzi poszkodowanych o wyciągnięcie konsekwencji wobec autora tematu, złożenie donosu na policję/sądu, itp., ostatecznie nic z tego nie wynikło, nikt nic nie zrobił konkretnego w tym kierunku. Właśnie do takiego samego zakończenia nawiązał twardy. RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Informator - 26-07-2024 05:16 Witam. Przypadkowo trafilem na to forum . Odniose sie do spolki Savre bo mam informacje z 1 reki od rodziny tych osob. Pani Monika, absolwetna zawodowki, ktora ledwo ja skonczyla jest prezesem spolki inwestycyjnej, wykreowanej przez jej meza Nie ma ona zielonego pojecia o finansach , bo jej wybujaly intelekt konczy sie na wklejaniu cytatow z Paulo Coelho i kazdy kto mial szanse wymienic z nia dwa zdania , bedzie wiedzial co mam na mysli. Do tego jest patologiczna klamczucha, nizbyt lotna z reszta. Jak sposorowali “wybory miss” i promowali swoja spolke, z banerami , chorągiewkami - to nie byla ona nawet wpisana w krs . Wiele to mowi o ich dzialanosci. Nikt normalny nie traktuje go powaznie - przynajmniej w rodzinie jego zony kazdy ma z niego polewę. Zonka, zostala pania prezes nie ze wzgledu na swoje umiejetnosci inwestycyjne , wiedze, ekspertyze czy doswiadczenie, tylko dlatego, ze Karol potrzebowal slupa. Wszystkie spolki zaklada na zone - wystarczy przesledzic krs. Moglbym tu napisac wiecej o uzaleznieniach, niebieskiej karcie zalozonej na potrzeby chronienia swoich 4 liter, ale oszczedze szczegolow ich zycia prytwatnego, ktore nijak ma sie do tego „szczescia” kreowanego w sieci. Bardzo wspolczuje wszystkim , ktorzy dali sie im zwieść, ale z 2 strony wypadalo by zrobic chociaz maly research , zeby w przyszlosci nie dac sie oszukac fryzjerce (ktora z wielkim trudem skonczyla podstawowke ) i hipnotyzerowi biznesu (lol) . Nie powierzyl bym tym ludziom nawet 1gr . Karol, jak to czytasz - jak tam Twoja udawana depresja dla atencji i wspolczucia? Ktos sie nabral na te wywody o myslach samobojczych , publikowanych w sieci ? Zona chyba nie bardzo, bo od wielu miesiecy bawi sie dobrze w stolicy, dokad uciekla ze wstydu przed ludzmi. Monia- karma jak widac wraca RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Admin - 27-07-2024 09:38 @[savre] moze sam się wypowiesz, bo podobno miałeś prowadzić grupę która ma na celu pomoc poszkodowanym, minęło parę miesięcy co zrobiliście w tym kierunku? RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Tomaszegon - 01-10-2024 19:16 Witam szanowne grono . Odswiezajac temat slawetnego Ropsonta , temat caly czas jest rozpatrywany i zbieramy dowody . Mamy praktcznie ustalona lokalizacje gdzie znajduje sie pan Robercik jak rowniez jego partnerka oraz pan Savre. Mamy tez „firme” ktora zajmie sie kontaktem bezposrednim i sciagnieciem naleznosci . Kto chce i nie odpuscil swoich straconych pieniedzy niech odezwie sie prywatnie do mnie . Zbieramy informacje kto ile stracil i dokladnie u kogo czy u Roberta czy w Savre czy jeszcze u kogos innego . Gruba osob poszkodowanych sie powieksza a kazdy z naciagaczy zostanie pociagniety do odpowiedzialnosci karnej . Osoby zainteresowane posunieciem sie sprawy do przodu zapraszam priv . Musicie tez wiedziec ze Robert i reszta sa na biezaco na tej grupie wiec uwaga co piszecie . Jesli ktos ma jeszcze jakies istotne informacje prosze o info . RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Eduardo213 - 02-10-2024 07:24 "Mamy praktcznie ustalona lokalizacje gdzie znajduje sie pan Robercik jak rowniez jego partnerka oraz pan Savre." "Musicie tez wiedziec ze Robert i reszta sa na biezaco na tej grupie wiec uwaga co piszecie ." Nie uważasz, że to też może Wam zaszkodzić? Pisząc takie rzeczy, zaraz zmieni miejsce pobytu i tyle go widzieli. RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - krajnicky - 05-10-2024 16:10 (01-10-2024 19:16)Tomaszegon napisał(a): Witam szanowne grono . Napisałem do Ciebie PW. Sprawdz proszę. Ewentualnie ty wyślij mi PW. RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - savre - 09-10-2024 13:49 (27-07-2024 09:38)Admin napisał(a): @[savre] moze sam się wypowiesz, bo podobno miałeś prowadzić grupę która ma na celu pomoc poszkodowanym, minęło parę miesięcy co zrobiliście w tym kierunku?Sprawa jest w toku, o szczegółach rozmawiam z osobami, które mają ze mną kontakt, forum to nie miejsce o informowanie o takich rzeczach. (26-07-2024 05:16)Informator napisał(a): Witam. Przypadkowo trafilem na to forum . Odniose sie do spolki Savre bo mam informacje z 1 reki od rodziny tych osob. Szanowny "informatorze", jeśli jesteś tak dobrze poinformowany, to przedstw się z imienia i nazwiska. Z anononimowym człowiekiem, którym może być każdy i klepie co mu ślina na język przyniesie, nie będę prowadził żadnej polemiki. Jeśli posiadasz jakiekolwiek informacje na temat mojej żekomej działalności przestepczej, to proszę przekaż je OD RAZU bezpośrednio na policję i nie trać czasu na pisaniu na forum. Natomiast jeśli masz na celu tylko robienie zamieszania i odrywania uwagi od samego P. Roberta i jego kompanki oraz kilku osób, to proszę daruj sobie. Jeśli jesteś poszkodowany, to napisz lub zadzwoń do mnie, jeśli nie chcesz, idź na policję ale daruj sobie "gównoburze" i nie krzywdź ludzi pisząc o rzeczach, o których nie masz bladego pojęcia. RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Waldek3a - 11-10-2024 16:45 Dzień dobry, jestem jednym z poszkodowanych i oszukanych przez Turzyńskiego. Byłem również w grupie FB utworzonej przez Sawerskiego od prawie roku. Dlaczego byłem? Ponieważ kilka dni temu zostałem usunięty z tej grupy za zadawanie niewygodnych pytań Sawerskiemu, który totalnie mija się z prawdą. Zapytałem tylko o numer sprawy na policji, którą jak twierdzi zglosił. Niestety nie ma żadnej sprawy od Sawerskiego na policji. Chciałem tylko poinformować, bo może ktoś z tej grupy odwiedza to forum, iż człowiek ten jest totalnie niewiarygodny. Od prawie roku czasu mimo przesłanych mu naszych wszystkich dokumentów nie zrobił w tej sprawie kompletnie nic, natomiast informuje on, że sprawa jest w toku. Wszystkie osoby, które są w grupie FB o nazwie "Nadzieja" nie ufajcie Sawerskiemu, zgłaszacie sprawę osobiście na policję. Myślę, że człowiek ten jest tak samo winny tej całej sytuacji jak Turzynski. Nie ufajcie zapewnieniom, bo to są tylko i wyłącznie kłamstwa w celu wstrzymania jakichkolwiek dalszych pozwów na policję. |