Typy bukmacherskie by Yabuza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Typy bukmacherskie by Yabuza (/Temat-Typy-bukmacherskie-by-Yabuza-169779) |
RE: Typy bukmacherskie by Yabuza - Yabuza - 23-04-2021 23:23 [BONUS] Stade Lavallois MFC - Concarneau Powyżej 1.5 bramek Kurs: 1,58 Kashiwa Reysol - Tokushima Powyżej 1,5 bramek Kurs: 1,40 Z. Moravce - Dunajska Streda Poniżej 3,5 bramek Kurs: 1,52 Ako: 3,36 RE: Typy bukmacherskie by Yabuza - Leoby - 25-04-2021 00:27 Szkoda że minus ale naprawdę niewiele zabrakło. Dla mnie jako osoby która nie zna się chociażby na lidze japońskiej naprawdę fajna sprawa byłoby przeczytać kilka słów analizy nt. danego spotkania. RE: Typy bukmacherskie by Yabuza - Yabuza - 28-04-2021 11:48 (25-04-2021 00:27)Leoby napisał(a): Szkoda że minus ale naprawdę niewiele zabrakło. Dla mnie jako osoby która nie zna się chociażby na lidze japońskiej naprawdę fajna sprawa byłoby przeczytać kilka słów analizy nt. danego spotkania. Liga Japońska jest naprawdę bardzo ciekawa i w sumie można na niej dużo zarobić jak ktoś się na niej dobrze zna. Nie będę tutaj wstawiał mojej analizy, bo nie mam czasu jej pisać, a dość często jest to naprawdę żmudne by dokładnie coś wytłumaczyć. Co do Japońskiej ligi bukmacherzy nie znają się totalnie na japońskiej kulturze, która opiera się na ich mitologii oraz honorze, który dla Japończyków jest najważniejszy. Jak chcesz coś poczytać o japońskich ligach polecam: https://lostinfootballjapan.com/japanese-football-guide/ ale to są tylko podstawy resztę to siedzenie i analiza. [Bonus] Esport: Dota Team Secret - Alliance Typ:Team Secret Kurs: 1,41 Piłka Nożna Odder Igf - B 1913 Odense Typ: Poniżej 3,5 bramki Kurs: 1,41 Piłka Nożna (o 13 start) FC Astana - FK Akzhaiyk Uralsk Typ:Obie strzelą NIE Kurs: 1,56 Ako:3,10 RE: Typy bukmacherskie by Yabuza - Yabuza - 29-04-2021 11:45 Znowu mało brakowało Team Secret przerąbał niestety. Tak to reszta na + [Bonus] Sport: Kosztówka Parnu Sadam - Tyco Rapl Typ: Parnu Sadam Kurs: 1,54 Sport: Kosztówka Horsens IC - Randers Typ: Horsens IC Kurs: 1,46 Sport: Piłka nożna FK Proleter Nowy Sad - Partizan Belgrad Typ: Poniżej 3,5 gola Kurs: 1,47 Ako: 3,30 Powodzenia! Lux to typ które będę bardzo rzadko tu udostępniał, ponieważ są to typy które jestem prawie pewien że wejdą i jadę nimi skutecznością na poziomie powyżej 70%. Chociaż ostatnio bukmacherką mało się zajmuję, bo znalazłem coś bardziej dochodowego, dlatego przez pewien czas nie było typów. [Lux] Sport: Koszykówka Real Madryt vs Efes Real Madryt-Efes(-8.5) Kurs: 2,25 |