Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro (/Temat-Milion-w-365dni-Import-z-Chin-Sprzedaz-na-Allegro-167831)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - Anwel - 10-11-2020 15:06

Te koszty trzeba dobrze policzyć bo są produkty na których cło i vat są niskie a są takie gdzie to się przestaje opłacać. Ja się w sumie tym kieruję jak szukam produktu. Pobrałem sobie taki poradnik Jak wejść do branży importowej i tak są wszystkie stawki wypisane. Poza tym trzeba ogarniać różnice w kosztach transportu w zależności czy Chińczyk wysyła czy sam odbierasz. Ludzie się umawiają na takie paczki konsolidowane i taniej wychodzi. Zajrzyjcie tam sobie jak chcecie znać konkrety.

RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - wob - 12-11-2020 16:29

Dzień dobry, dawno nie zaglądałem, dzisiaj postanawiam regularność. Co u mnie?

Minęły już 194dni wyzwania, osiągnąłem właśnie przychód 200 000zł.
Nagrałem na kanał 158 filmów.
Kupiłem lokal.
Zatrudniałem pracownika.

Nadal pracuję na etacie i na razie tak pozostanie. Czasy są niepewne i wszystko nowe co wymyślę to kończy się na "NIE WIEM", dlatego sprzedaż niech idzie swoją drogą, a praca na etacie swoją drogą.

Rozgryzłem troszeczkę Allegro Ads, 1000zł zainwestowane generuje mi 5000-6000zł przychodu. Zawsze coś tam z tego zostaje w kieszeni.
Na kanał wskoczyło kilka ciekawych analiz produktów.
LIVE aktualnie zawieszone, z powodu kiepskiego sprzętu.

PLANY:
Kupić kamerę na czoło, aby nagrywać odpakowywanie paczek z Chin. Przygotować sobie "studio" aby mnie było dobrze słychać na live, sukcesywnie zwiększać obrót, przygotowania na walentynki.

Aktualne przychody:
[Obrazek: 11.png]

Ilość zapakowanych przesyłek, ostatnie 194dni.
[Obrazek: 05.jpg]