Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro (/Temat-Milion-w-365dni-Import-z-Chin-Sprzedaz-na-Allegro-167831) |
RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - Anwel - 10-11-2020 15:06 Te koszty trzeba dobrze policzyć bo są produkty na których cło i vat są niskie a są takie gdzie to się przestaje opłacać. Ja się w sumie tym kieruję jak szukam produktu. Pobrałem sobie taki poradnik Jak wejść do branży importowej i tak są wszystkie stawki wypisane. Poza tym trzeba ogarniać różnice w kosztach transportu w zależności czy Chińczyk wysyła czy sam odbierasz. Ludzie się umawiają na takie paczki konsolidowane i taniej wychodzi. Zajrzyjcie tam sobie jak chcecie znać konkrety. RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - wob - 12-11-2020 16:29 Dzień dobry, dawno nie zaglądałem, dzisiaj postanawiam regularność. Co u mnie? Minęły już 194dni wyzwania, osiągnąłem właśnie przychód 200 000zł. Nagrałem na kanał 158 filmów. Kupiłem lokal. Zatrudniałem pracownika. Nadal pracuję na etacie i na razie tak pozostanie. Czasy są niepewne i wszystko nowe co wymyślę to kończy się na "NIE WIEM", dlatego sprzedaż niech idzie swoją drogą, a praca na etacie swoją drogą. Rozgryzłem troszeczkę Allegro Ads, 1000zł zainwestowane generuje mi 5000-6000zł przychodu. Zawsze coś tam z tego zostaje w kieszeni. Na kanał wskoczyło kilka ciekawych analiz produktów. LIVE aktualnie zawieszone, z powodu kiepskiego sprzętu. PLANY: Kupić kamerę na czoło, aby nagrywać odpakowywanie paczek z Chin. Przygotować sobie "studio" aby mnie było dobrze słychać na live, sukcesywnie zwiększać obrót, przygotowania na walentynki. Aktualne przychody: Ilość zapakowanych przesyłek, ostatnie 194dni. |