Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami (/Temat-Surveyo24-serwis-z-platnymi-ankietami-159857)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Massimo93 - 07-04-2021 07:38

Ja też już mam dostęp ale nadal nie dostalem przelewu. Mineły już ponad 2 tygodnie.
@mpzero a jak u Ciebie?

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - mpzero - 07-04-2021 19:02

(07-04-2021 07:38)Massimo93 napisał(a):  Ja też już mam dostęp ale nadal nie dostalem przelewu. Mineły już ponad 2 tygodnie.
@mpzero a jak u Ciebie?
U mnie nic nowego od ostatniego się się wydarzyło. Zaczynam powolne zbieranie na kolejną wypłatę, a na Surveyo to tak od miesiąca do dwóch z reguły trwa. Żadnych problemów technicznych już nie doświadczam, a ilośc ankiet wróciła chyba do normy.

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Massimo93 - 08-04-2021 12:00

@mpzero a wypłatę dostałeś ostatnio?

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - mpzero - 08-04-2021 15:03

(08-04-2021 12:00)Massimo93 napisał(a):  @mpzero a wypłatę dostałeś ostatnio?
Moja ostatnia wypłata to ta o której wspominałem kilka postów temu. Zlecona 26 marca,a otrzymana na PayPal 30 marca.

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Massimo93 - 09-04-2021 12:06

No tak. Ja nadal nic. Czekam od 22 marca. Dla mnie ten panel jest stracony, żeby tyle czekać na wypłatę.
[Obrazek: Bez-tytu-u.png]
[Obrazek: 2.png]

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Massimo93 - 13-04-2021 09:42

Dziś rozmawiałem z supportem Paypal i napisali mi że żadna płatność od surveyo nie wyszła z ich strony na moje konto. To oszuści. Prawdopodobnie ich konto zostanie zablokowane na paypalu.

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 13-04-2021 11:36

Mają nawał roboty przez pożar w serwerowni. Niektóre poważne serwisy nadal z burdlu nie wyszły Wink Loteria serków znanej firmy straciła dane i konkurs nie był do końca uczciwy itd.
Jak chcesz to skreśl panel ale ja już kiedyś czekałem miesiąc ponad... dla zasady napisałem - okazało się że ludzki błąd - przeprosili bo jakoś umkło im to.
Teraz więcej maja pewnie maili do ogarnięcia. Napisz za jakiś czas jeszcze - może akurat.

Ja za jakiś czas zbliżę się do progu wypłaty to się okaże w praktyce Smile

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Massimo93 - 13-04-2021 11:53

Ale ile też idzie czasu to naprawiać? Support Paypal mi czarno na białym zapodał, że żadnego przelewu od nich nie ma na moje konto nawet nic oczekującego a oni idą w zaparte i kłamią, że wysłali 11 dni temu. Przecież to wszystko Paypal potrafi sprawdzić i zweryfikować. Grają w kulki i tyle.

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 13-04-2021 12:16

Nie wiem ile. Nie pracuję u nich. Widzę tylko ile inne firmy się ogarniają Wink
Jak twierdzą, że wysłali to albo wałek, albo ten co odpisuje jest jakiś nieteges Wink Wyślij temu miśkowi screen z PP historii skoro uważa, że wysłane.
Zobaczymy. Na razie widzisz innym kasa wpływa więc jakaś szansa jest że to jakiś błąd.
Jak dokręcę do wypłaty i zlecę to dam znać jak u mnie, ale to potrwa.

RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Massimo93 - 13-04-2021 12:37

Już im wysłałem skan rozmowy z konsultantem. Daj mi znać.