![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 11-04-2018 19:21 Dziś bez postu, wogóle nie miałam czasu na nic bo znowu dzieci moje były chore i jestem wyczerpana. Jednak pare drobnych rzeczy wykonałam. Założyłam konto Srill, bo znowu wypełniam ankiety w clixsense i już niedługo min. osiągnę, po drugie z marketagent można na Srill wypłacać bez prowizji nawet 2Euro (co już zrobiłam) i jeszcze jeden powód, że karty PSC można spieniężyć na Skrill o czym wspomniała tu kiedyś Natalia ![]() Jak zwykle trochę czasu, który jakoś wygospodarowałam w tym "chorym" zamieszaniu poświęciłam na wypełnianie ankiet, wykonywanie akcji i pisaniu opinii. zleciłam również wyłatę moich "drobnych" z v24.biz A i udało mi się odblokować akcje w keeprewarding w Minute Staff. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 16-04-2018 13:02 Nie wiem czemu ale jestem ostatnio tak zamulona, że nie wiem co się dzieje ![]() Wszystko przetwarzam dwa razy dłużej, chyba muszę jakieś witaminy zacząć brać ![]() Post napisałam, choć to nie jest nic odkrywczego http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/04/czytaj-wykonuj-zadania-wygrywaj-nagrody.html Zleciłam wczoraj wypłatę na clixsense wyszło 11$ razem z dzisiejszą ankietą. Na reszte drobnych wypłat czekam. W tym momencie nic już nie wymyślę. jednak doszła jeszcze jedna ankieta z clixsense i zlecam 12,50$ ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 18-04-2018 17:30 Wypłata z clixsens doszła otrzymałam 12,85$ ![]() Tylko się wkurzyłam bo miałam info na Srill, że do 30 kwietnia przelew za darmo, chciałam zlecić, patrzę opłata ponad 22zł. więc wymienie sobie gdzie indziej i pewnie wyjdzie jakieś 10zł. Doszła do mnie również mała wypłata z V24.biz. Nadal oczekuje na wypłatę z isay. Jak widać jakoś się kręci ![]() ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 24-04-2018 21:47 Przede wszystkim ostatnio mam bardzo mało czasu, żeby siedzieć przy komputerze. Powód - remont. Jednak w ciągu godziny dziennie nie można za wiele zrobić, a ankiet ostatnio mam bardzo dużo, tylko szkoda, że czasu mało. Udało mi się jednak zlecic wypłatę z panelu smgkrc (32zł) oraz z nowego panelu parę małych wypłat. W clixsense idzie mi całakiem ładnie ostatnio, a zaczytaj.pl okazuje sie nawet fajnym serwisem (mam zamiar więcej tam się udzielać, bo pkt z zadań ładnie wchodzą). Przelew z Isay dostałam jakieś wyszło 20zł i parę groszy. W tym tygodniu chciałabym napisać post, nie wiem czy będę miała na to wystarczająco duzo czasu, ale się postaram. A moim pociechom zrobiliśmy terrarium i mogły oglądać jaszczurki oraz świerszcze ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 29-04-2018 21:21 Ach nie było to łatwe zadanie, jednak mój upór jest duży i chęci również dlatego zapraszam na post http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/04/patne-ankiety-wypata-po-kazdej.html Poza tym znowu otrzymałam zaproszenie do 6-modułowej ankiety z smgkrc (mam na to czas do 25 maja), czekam tu również na wypłatę. Zleciłam 25zł. z Zymetrii i 25 zł z Klubu Zdrowia. Wczoraj też zleciłam przelew z Keeprewarding 5$. W ostatnie 2 dni nadrabiałam wypełniać ankiety, które w dużej ilości otrzymałam na maila - większość już zrobiłam została może jedna góra dwie. Ogólnie jestem bardzo zadowolona choć również wyczerpana. Teraz mam dwa dni wolnego ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 02-05-2018 18:56 Po wolnym czas do działania ![]() Dziś w samym clixsense zrobiłam 6 ankiet za kwote 2,91$ + jutro bonus 0,40$ ![]() Poza tym w panelu który ostatnio opisałam na moim blogu zrobiłam 2 ankiety i tym samym przelałam sobie nagrodę 0,70$ na Paypal. ![]() Ach takie dni mogłabym mieć często ![]() ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 08-05-2018 13:02 Dzis u mnie podsumowanie Kwietnia, niestety szału nie było, jeśli jesteście ciekawi gdzie uzyskałam jakie wypłaty to zapraszam http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/05/kwiecien-wykaz-nagrod.html Kwota nie powala 94,30zł. Trzyma mnie jednak fakt, że czekam na 5 wypłat ![]() Ostatnio na forum był temat jak spieniężyć pieniądze z telefonu na kartę. Mnie też to interesowało bo również na jednej z kart zawsze większa suma mi się zbiera. Otóż jest to sposób dla osób z PLUSA. Mój przykład jest taki mam internet w Plusie na kartę i telefon w Plusie na kartę. Zawsze na karcie z internetem mam sporą kwotę bo często tam doładowuję, jednak nigdy nie przekładam do telefon tej karty, a drugą mam ciągle w telefonie i rzadko doładowuję ale mam kartę ważną na rok. Znalazłam ostatnio możliwość przelewania sobie pieniędzy z karty na kartę ![]() Tu macie link http://www.plus.pl/uslugi/teleprzelew Próbowałam i działa już dwa razy po 10zł. sobie przelałam. Minus, że ta kwota nie przedłuża ważności konta. w ciągu 30 dni można zasilić 20zł. Wiem, że na allegro ludzie też w taki sposób zarabiają. Taka ciekawostka. Może komuś się przyda. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 09-05-2018 08:04 Wczoraj otrzymała wypłatę z clixsense wyszło około 45zł. ![]() Kolejna sprawa zaczęłam skakać przez skakankę dla poprawienia wydolności, bo jeśli chodzi o figurę, to nie muszę się martwić ![]() Skoczyłam 100 razy ![]() Mój kolejny cel oprócz dorabiania w sieci w najbliższym czasie nauczyć mojego starszego syna czytać. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - Czaq - 09-05-2018 10:13 Gratulacje, pewności siebie widze nie brak ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 09-05-2018 13:21 (09-05-2018 10:13)Czaq napisał(a): Gratulacje, pewności siebie widze nie brak Dzięki, raczej nie brak, bycie pewnym siebie to już połowa sukcesu ![]() |