Aelf - darmowe krypto codziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Aelf - darmowe krypto codziennie (/Temat-Aelf-darmowe-krypto-codziennie-154438) |
RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Misiał - 21-03-2018 22:07 -Withdrawal will take up to 5 workdays to process. W sumie czekam 5 dni, ale tylko 3 dni robocze także mają jeszcze czas. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Hoolig4n - 22-03-2018 09:18 Działa u Was rejestracja? RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - TwojPartner - 22-03-2018 11:23 Z chęcią zobaczę, ale czy to jeszcze opłacalne? RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 22-03-2018 13:34 Wiadomo, zarobek nie co spadł bo jest coraz więcej ludzi oraz krypto spadło. A to czy jest opłacalne, to już zależy od Twojego punktu widzenia. Krypto może wzrosnąć, może spaść...jak to krypto. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - prymul1 - 22-03-2018 18:14 Zalicza wam punkty (wczoraj i dzisiaj)? Bo ja mimo, że wykonuje akcje to nie dostaje punktów RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 22-03-2018 19:36 Tak, wczoraj normalnie dostałem. Jesteś pewny, że nie dostałeś? Czasem nalicza po jakimś czasie, polecam logować się z Twittera głównie. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - prymul1 - 22-03-2018 20:13 Jestem pewny, bo ilość elfów na koncie nie wzrosła. Może to dlatego, że cofnąłem kilka retweetów? Dzisiaj po dłuższym czasie punkty zostały dodane RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 22-03-2018 21:04 Raczej nie, ja często tak robiłem i było dobrze. Obstawiam, że znowu jakieś problemy ze stroną. Miałem nie raz tak, że zrobiłem pkt a strona nie działała i nie zaliczyło. Kolejne zmiany: Dwa nowe zadania - Subscribe (Subskrypcja Reddit) - Upvote ("głosy" Reddit) Wystarczy, że połączysz konto z kontem Reddit, tak samo jak z Twitterem. Jeśli chodzi o głosy, to wystarczy, że dasz strzałkę w górę przy poście. Za to usunięto zadanie połączenia konta z kontem Github. Zmieniono wartości za zadania, wszystko na 1 (nic to w zasadzie nie zmienia). Dodano inne rzeczy takie jak: - Sprawdzenie historii otrzymania AELF przy naszym stanie konta (tak samo z kontem poleconych) - Historia wypłat w "Withdrawal" -> "Withdrawal Records" RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Misiał - 24-03-2018 13:02 tydzień minął a "wypłaty" jak nie było tak nie ma RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 24-03-2018 14:11 Napisz do nich na fb, mi dość szybko odpisywali. Mają chyba jakieś problemy....bo ja dostałem tą samą wypłatę drugi raz (miałem cały czas processing po tym jak dostałem wypłatę, dostałem ją drugi i raz dalej processing ) Jak rozumiem 5 dni roboczych minęło? |