![]() |
Aelf - darmowe krypto codziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Aelf - darmowe krypto codziennie (/Temat-Aelf-darmowe-krypto-codziennie-154438) |
RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Misiał - 21-03-2018 22:07 -Withdrawal will take up to 5 workdays to process. W sumie czekam 5 dni, ale tylko 3 dni robocze także mają jeszcze czas. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Hoolig4n - 22-03-2018 09:18 Działa u Was rejestracja? RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - TwojPartner - 22-03-2018 11:23 Z chęcią zobaczę, ale czy to jeszcze opłacalne? RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 22-03-2018 13:34 Wiadomo, zarobek nie co spadł bo jest coraz więcej ludzi oraz krypto spadło. A to czy jest opłacalne, to już zależy od Twojego punktu widzenia. Krypto może wzrosnąć, może spaść...jak to krypto. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - prymul1 - 22-03-2018 18:14 Zalicza wam punkty (wczoraj i dzisiaj)? Bo ja mimo, że wykonuje akcje to nie dostaje punktów ![]() RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 22-03-2018 19:36 Tak, wczoraj normalnie dostałem. Jesteś pewny, że nie dostałeś? Czasem nalicza po jakimś czasie, polecam logować się z Twittera głównie. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - prymul1 - 22-03-2018 20:13 Jestem pewny, bo ilość elfów na koncie nie wzrosła. Może to dlatego, że cofnąłem kilka retweetów? Dzisiaj po dłuższym czasie punkty zostały dodane ![]() RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 22-03-2018 21:04 Raczej nie, ja często tak robiłem i było dobrze. Obstawiam, że znowu jakieś problemy ze stroną. Miałem nie raz tak, że zrobiłem pkt a strona nie działała i nie zaliczyło. Kolejne zmiany: Dwa nowe zadania - Subscribe (Subskrypcja Reddit) - Upvote ("głosy" Reddit) Wystarczy, że połączysz konto z kontem Reddit, tak samo jak z Twitterem. Jeśli chodzi o głosy, to wystarczy, że dasz strzałkę w górę przy poście. ![]() Za to usunięto zadanie połączenia konta z kontem Github. Zmieniono wartości za zadania, wszystko na 1 (nic to w zasadzie nie zmienia). Dodano inne rzeczy takie jak: - Sprawdzenie historii otrzymania AELF przy naszym stanie konta (tak samo z kontem poleconych) - Historia wypłat w "Withdrawal" -> "Withdrawal Records" ![]() RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Misiał - 24-03-2018 13:02 tydzień minął a "wypłaty" jak nie było tak nie ma RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 24-03-2018 14:11 Napisz do nich na fb, mi dość szybko odpisywali. Mają chyba jakieś problemy....bo ja dostałem tą samą wypłatę drugi raz ![]() ![]() ![]() Jak rozumiem 5 dni roboczych minęło? |