Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ (/Temat-%E2%96%AA%E2%96%AA%E2%96%AA%E2%96%AA-%E2%98%A2-AdsArmy-CPA-PPI-oferty-Mobilne-Czyli-alternatywa-dla-OgAds-%E2%98%A2-%E2%96%AA%E2%96%AA%E2%96%AA%E2%96%AA-153827)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - broofie - 13-01-2018 16:39

(13-01-2018 16:30)LMMM napisał(a):  A jak stawki? Takie same? Bo właściwie zaczynam od dzisiaj działać, założyłem konto na OGAds ale jak tu ma być lepiej to może zacznę odrazu od AdsArmy
Jesli chodzi o wynagrodzenie to ta kwestia jest dosc mocno inwidualna wiec na stawki raczej nie ma co patrzec chyba ze chcesz bezposrednio promowac dana oferte. Roznica w stawkach na pewno jakas tam jest, ale tak jak napisałem wczesniej wynikami promocji innych ludzi raczej nie ma się co sugerowac. Najlepiej jak sam wykonasz testy i zobaczysz co ci lepiej wypada Wink

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 13-01-2018 16:43

(13-01-2018 16:39)broofie napisał(a):  
(13-01-2018 16:30)LMMM napisał(a):  A jak stawki? Takie same? Bo właściwie zaczynam od dzisiaj działać, założyłem konto na OGAds ale jak tu ma być lepiej to może zacznę odrazu od AdsArmy
Jesli chodzi o wynagrodzenie to ta kwestia jest dosc mocno inwidualna wiec na stawki raczej nie ma co patrzec chyba ze chcesz bezposrednio promowac dana oferte. Roznica w stawkach na pewno jakas tam jest, ale tak jak napisałem wczesniej wynikami promocji innych ludzi raczej nie ma się co sugerowac. Najlepiej jak sam wykonasz testy i zobaczysz co ci lepiej wypada Wink

Popieram, trzeba sprawdzic samemu.
Ja wystawie opinie pewnie dopiero w nastepny weekend, nie mniej jednak pewnie bd wrzucal efekty codziennie Big Grin

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - Martinuss - 13-01-2018 17:17

@[vasaki]

Dzięki Smile

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - LMMM - 13-01-2018 17:21

Dzięki, w sumie i tak dużo czasu nie mam bo tylko dzień dzisiejszy, więc pewnie zacznę od następnego weekendu. Będę miał więcej czasu i wasze porównanie tych serwisów Smile

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 14-01-2018 00:18

Uprzejmie prosi się o wypowiadanie się jedynie w temacie serwisu przedstawionego w Temacie.
Wszelkie przepychanki słowne oraz posty nie związane z tematem będą uznawane jako spam.
Wpisy nie związane z tematyką tworzą niepotrzebny chaos, który utrudnia dostęp do informacji bezpośrednio związanych z serwisem.

#______________________#
Czytam, że efekty słabe są, sam będę testował przez następny tydzień więc będę umieszczał informacje na bieżąco z testów od poniedziałku. Wtedy wystawię swoją opinię, ew coś podpowiem.
Bo po rozmowie ze zbyszq myślę iż dobrą opcją będzie GeoTargeting ofert mobilnych na konkretne kraje.
Co do tego wypowiem się pewnie po testach Smile

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - broofie - 14-01-2018 00:52

U mnie również jak na razie kiepsko. Możliwe ze kliki mocno tna stąd wysokie epc, bo przy 72 wejsciach w locker mam 13 klikow i 3 leady - 1,35$ na koncie a zazwyczaj stosunek wejście - klik na tej niszy wynosi na ogads 1:1.

Sprobuje dobic chociaz do minimum i zobrazuje wyniki tutaj Wink

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - Xanter98 - 14-01-2018 07:13

[Obrazek: Ssn3TtR.png]

Myślę, że tutaj masz przyczynę zaniżonych clicków w stosunku do OGAds Wink

Tak coś właśnie mi się wydawało, że za niska konwersja jest na PPI. Jak ktoś już kliknie w grę to najczęściej ją pobierze, więc pewnie ludzie klikają po parę razy, bo np. nie otworzyli gry i nie zalicza im oferty, a może po prostu mieli gre pobraną wcześniej i nie zaliczyło.

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - broofie - 14-01-2018 17:55

To akurat wiem bo tak samo jest na ogads Smile
Tym bardziej powinno byc więcej klikow Big Grin

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - KubenQ - 14-01-2018 18:19

powoedzenia wszystkim w zarabianiu mi to nie wychodzi

RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪ - Xanter98 - 14-01-2018 18:41

To dziwne, że tak mało kliknięć. Może wygląd lockera na OGAds jest lepszy?