![]() |
Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje (/Temat-Kryptowaluty-Aliexpress-Subskrypcje-153183) |
RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - TelegramGrzegorz - 12-02-2018 15:12 Z racji nowego roku, który niebawem będą obchodzić Chińczycy zarobki drastycznie spadły dlatego nie będe aktualizował zarobków codziennie.Zrobię podsumowanie pod koniec lutego, lada moment wyprowadzam się do niemiec ![]() Edit Pytanie do posiadaczy grup na fb, zauważyliście jakieś spadki aktywności na grupie?Czasem jest ruch jak na targu a są dni że totalnie nic się nie dzieje i trudno o lajka pod postem o.O RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - MatthewL - 12-02-2018 17:52 Ciekawy dziennik będę śledził na bieżąco ![]() RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - TelegramGrzegorz - 20-02-2018 22:03 Mam chwilę więc zrobię jakieś małe podsumowanie. Prze 3 dni miałem dziwny problem z grupą i moje posty nie były dla wszystkich widoczne i znacznie spadły zarobki.Dziś wszystko działa już jak należy więc mogłem przetestować nowy sposób który wyszedł genialnie.Dziś udało się zarobić na 2 grupach (dodałem tylko 5 postów)74$ z epn, jutro mam masę spraw do załatwienia w związku z przeprowadzką więc zapewne wiele nie ugram ale jak już sytuacja się ustabilizuje 100-150$ dniówki jest pewne(wtedy będe mógł przetestować sposób już nieco inaczej) A więc od 12.02 do 20.02 na epn zarobiłem: 305$ Co do krypto trzymam wszystko dalej, chwilowo tego nie ruszam. Co do subów, jestem też w trakcie przepisywania usługi. Elo ![]() RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - TelegramGrzegorz - 22-02-2018 22:04 No i udało się dziś po raz pierwszy zarobić ponad 100$* bez wkładu finansowego ![]() ![]() * o ile wszystkie przesyłki dojdą ![]() RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - polskitrader - 24-02-2018 22:27 Ładnie idzie widzę na Ali ![]() ![]() RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - pastuch15 - 24-02-2018 23:03 Gratulacje trzy cyfrowej dniówki. Fajny dziennik będę zaglądał. RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - TelegramGrzegorz - 25-02-2018 10:08 Działam tylko na jednej swojej, ta większa jest spalona i za każdym razem gdy dodam post fejs uważa za spam i blokuje mi konta.Można dodawać recenzje ale na linki z refem trza sobie zasłużyć ![]() całą sobotę przeleżałem w łóżku (zatrucie alkoholowe ![]() Zjem rosół bo jeszcze nic nie jadłem od piątku i zaczynam klepać pieniążki ![]() RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - polskitrader - 25-02-2018 14:15 A nie myślałeś by ludzi przenieść na jakąś stronkę z ciekawymi ofertami z Ali? to chyba lepsze rozwiązanie i nikt nie uzna za spam. Myślę, że z własnej domeny jakbyś przekierowywał to fejs by nie blokował, do tego jakaś reklama na facebookads i wtedy patrzą inaczej, bo postrzegają Cię jako kogoś kto inwestuje w FB, a tak pewnie chcą aby jak najmniej ludzi zarabiało za ich pomocą bez żadnego wkładu własnego. Takich czasów się doczekaliśmy i myślę, że jak będzie taki trend się trzymał to ktoś może wykorzystać tą chciwość fejsa ![]() Ogólnie fajne wyniki z ali, sam się przystawiałem ale niestety dużo innych pomysłów i brak odpowiedniego czasu, ale może z czasem zainwestuję, tak by z ali np zarabiać na google adwords i seo ![]() RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - TelegramGrzegorz - 26-02-2018 22:00 Szkoda zachodu ![]() Dziś całkiem przyjemny dzień, kilka zaplanowanych postów co dało wynik na epn 62$ i 160 zł subskrypcje.Za dwa dni zrobię podsumowanie miesiąca. RE: Kryptowaluty/Aliexpress/Subskrypcje - Pablinho - 27-02-2018 00:00 No ładnie ci idzie na tym Alie ![]() ![]() |