Pozycjonowanie filmu na YouTube 2018 - PPA/CPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2018 - PPA/CPA (/Temat-Pozycjonowanie-filmu-na-YouTube-2018-PPA-CPA-151344) |
RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - Mksiak - 13-10-2017 07:47 (12-10-2017 15:36)Chada napisał(a): Po moich testach: 50$? U mnie metoda się sprawdza, nie wydałem nic, a przez ostatnie 24h wpadło +10$ , jak ma się odpowiedni plan to nie trzeba żadnego wkładu RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - Chada - 13-10-2017 07:51 U mnie się nie sprawdziła Te pozycje które są, widać tylko w moim Youtube - sprawdzałem checkerem i ich nie ma, chyba ze on źle działa. Ja osobiście nie będę więcej inwestować, zrobiłem wszystko jak jak w poradniku Oczywiście zawsze efekty mogą przyjść po ustabilizowaniu RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - Arhard - 15-10-2017 19:16 (05-10-2017 17:47)Klin napisał(a): http://smmstore.pro/ Wiecie może jaki jest czas oczekiwania na zrealizowanie usługi dodania środków na konto w smmstore.pro przy płatności PayPal. Pieniądze wysłałem, screenshota z PayPal-a zrobiłem i wysłałem w zakładce Tickets. edit: po 11h dostałem pieniądze na konto. (Tylko że ja wysyłałem o 20.00 czasu polskiego, a u niego była 01.00 w nocy). RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - iPlusOfficial - 16-10-2017 19:34 Co jeśli po dodaniu hr views, lików, komentarzy i opublikowaniu filmu film w ogóle nie zyskuje wyświetleń, nie ma go nawet w pierwszej 200 yt? To już nie pierwszy raz :/ Po prostu film sobie wisi a nie ma żadnego ruchu. Film z tą samą niszą dodany nawet na nowym koncie ma ruch, co prawda mały, ale jest. //edit. wczoraj jeszcze moglem wyszukać film gdy wpisałem nisza + nazwa kanału, teraz sie nic nie pojawia... //edit2. jednak działa, opisze to w poście niżej RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - emilub - 20-10-2017 12:24 co to za strona/program do sprawdzania pozycji yt? RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - iPlusOfficial - 21-10-2017 14:54 Ponad tydzień temu pisałem, że nie działa, ale jednak działa i propsy za ten poradnik. Najpierw YT usunął ten film z wyszukiwarki, za nic nie dało się go wyszukać. Potem Youtube odjął wyświetlenia "slow speed not HR", po 3 dniach mi je oddał, jednak dalej nie było go w wynikach wyszukiwania. Od dziś/wczoraj jakiś ruch mały zauważyłem na bitlinkach, dziś szukam głównego keyworda i jest #4 na głównym tagu. Reszta tagów również na ładnych pozycjach. Więcej takich poradników! Dzięki wielkie. RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - radek0389 - 22-10-2017 13:18 (21-10-2017 14:54)iPlusOfficial napisał(a): Ponad tydzień temu pisałem, że nie działa, ale jednak działa i propsy za ten poradnik. Najpierw YT usunął ten film z wyszukiwarki, za nic nie dało się go wyszukać. Potem Youtube odjął wyświetlenia "slow speed not HR", po 3 dniach mi je oddał, jednak dalej nie było go w wynikach wyszukiwania. Od dziś/wczoraj jakiś ruch mały zauważyłem na bitlinkach, dziś szukam głównego keyworda i jest #4 na głównym tagu. Reszta tagów również na ładnych pozycjach. Więcej takich poradników! Dzięki wielkie.A jakieś $$ się pojawiły w związku z tym ? Jaka ilość wyszukiwań na ten kw na #4 pozycji? Ps. A tak btw, to wchodzą w grę jakieś lajki, wyświetlenia ze stron typu addmefast (jeśli w ogóle oferują HR viewsy?)? Czy z tym dać sobie spokój? RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - iPlusOfficial - 22-10-2017 17:59 (22-10-2017 13:18)radek0389 napisał(a):(21-10-2017 14:54)iPlusOfficial napisał(a): Ponad tydzień temu pisałem, że nie działa, ale jednak działa i propsy za ten poradnik. Najpierw YT usunął ten film z wyszukiwarki, za nic nie dało się go wyszukać. Potem Youtube odjął wyświetlenia "slow speed not HR", po 3 dniach mi je oddał, jednak dalej nie było go w wynikach wyszukiwania. Od dziś/wczoraj jakiś ruch mały zauważyłem na bitlinkach, dziś szukam głównego keyworda i jest #4 na głównym tagu. Reszta tagów również na ładnych pozycjach. Więcej takich poradników! Dzięki wielkie.A jakieś $$ się pojawiły w związku z tym ? Jaka ilość wyszukiwań na ten kw na #4 pozycji? Na test wziąłem niszę mało wyszukiwaną, żeby tylko sprawdzić czy działa. Jeszcze żadnych zysków nie przyniosła, ale pewnie przyniesie i się zwróci, no chyba że usuną mi film . Jak coś wpadnie to napiszę RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - Waldes93 - 25-10-2017 22:56 Jeśli chodzi o hacki i yt to już tak średnio się opłaca. Raz, że filmy szybko padają i trzeba robić różne rzeczy aby film się utrzymał czy też nie Ogólnie hacki bym odpuścił i zajął się jakimiś filmami albo programami (download) itp. RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2017 - PPA/CPA - Klin - 26-10-2017 19:51 (20-10-2017 12:24)emilub napisał(a): https://serpbook.com/ (22-10-2017 13:18)radek0389 napisał(a): Ps. A tak btw, to wchodzą w grę jakieś lajki, wyświetlenia ze stron typu addmefast (jeśli w ogóle oferują HR viewsy?)? Czy z tym dać sobie spokój? Bierz tylko od dostawców smm, żadne serwisy wymiany BTW Patent śmiga pięknie cały czas |