![]() |
Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie (/Temat-Moj-Uniwersytet-Marketingu-czyli-Szkola-Zarabiania-w-Internecie-149570) |
RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 07-09-2017 11:59 Witajcie, Dawno mnie nie było. Mam wiele planów odnośnie rebrandingu - aczkolwiek nic nie jest przesądzone. Będę na pewno stawiał na video marketing tj. rozpoczynam porządne produkowanie contentu na YouTube (zmiana nazwy kanału?, grafika, monetyzacja za reklamy oraz porządne obrabianie video). Do tego zastanawiam się nad wstrzymaniem działalności strony internetowej, które nie ma wielkiej konwersji. Głównie chcę się skupić na 1-2 kanałach na których będę pokazywał to co robię, a będą to na pewno programy partnerskie oraz kryptowaluty (może właśny produkt). Tematyka dodatkowa, która się pojawi na kanale to Informatyka. RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - wrzochal11 - 07-09-2017 21:15 Też uważam, że YT i video marketing, to bardzo ważne ogniwo naszego e-biznesu. Stosunkowo prosto można dotrzeć do sporej liczby osób, też się przymierzam aby zacząć tam mocno działać. Osobiście, to bym ze strony internetowej (bloga) nie rezygnował, im więcej mamy tych "swoich" miejsc w sieci tym lepiej. Ruch ze strony można kierować na YT, a z YT można czasami kierować ludzi na bloga ![]() Cóż, powodzenia życzę w tym video marketingu ![]() RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 08-10-2017 15:00 Nie było mnie jakiś czas - cały czas wdrażam nowe pomysły. Dzisiaj chcę pokazać ciekawy moim zdaniem projekt Emerytura za Bitcoin, który zaczynam tworzyć: https://www.youtube.com/watch?v=rqEaltry9YE RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 09-10-2017 22:49 Proszę o zamknięcie! Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Hybrid1990 - 09-10-2017 22:57 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Roben - 27-10-2017 09:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |