Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy (/Temat-Od-zera-do-10-000-zl-mc-Dziennik-pracy-148565)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 13-08-2017 10:16

Podsumowanie Tygodnia:
W tym tygodniu dużo nie podziałałem etat dał w kość. Z planowanych 4-5h dziennie skończyło się na ok 1-2h, czyli jak wcześniej.

Na dwóch jednoniszówkach pojawiły się pierwsze wejścia i kliki, ale leady jeszcze nie. Blog razem ze wszystkimi postami po zniknięciu z serpów już do nich nie wrócił. Co ciekawe większość wpisów wyleciało z indeksu - brak działań ręcznych w webmaster toolsach (to tłumaczy wyniki serpów). Na 84 wpisy 2 tylko zindeksowane. Ciekawi mnie również, że większość zaplecza nie jest zindeksowana, pozostaje albo trzeba poczekać albo zmienić indexer bo ten coś słabo działa.
Wydaje mi się, że coś ewidentnie spierdoliłem, ale jeszcze nie wiem co xD

Na jakiś czas bloga zostawiam samemu sobie, jak pisałem wcześniej. Nie będę przedłużał subskrypcji rankerX'a i innych SEO programów. Spróbuję tylko poindeksować zaplecze.

W najbliższym tygodniu planuje skupić na:
  • fake hacki - jednoniszówi, kw główne z liczbą wyszukań 500-4000 mc, dokupiłem 12 domen pod nie, LP zrobione, pozostaje napisać artykuły na stronkę, założyć sociale i linkować.
  • Apki w Google Play - dostałem zajawki na ten model po przeczytaniu jednego z dzienników na bhw. Niby nigdy mobilnych apek nie robiłem, ale całość naprawdę mnie zainteresowała. Czuję, że muszę tego spróbować.

Wydałem do tej pory: 631 zł
Zarobiłem: 0zł
Razem: -631zł

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - CzasNaReklame - 13-08-2017 18:15

To nieźle jak 10000

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 17-08-2017 09:42

Przedwczoraj tzn. mimochodem znalazłem tutorial [@vasaki] o pozycjonowaniu link. Dostałem lekkiej zajawki, wczoraj i dziś optymalizuje 12 stronek, wszystkie bardzo ładnie się już prezentują w https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/:
[Obrazek: sLq_wZyRQy2gU9wFqPQskA.png]
[Obrazek: ckE5H1-jRV671zppmZsXCQ.png]

Błędów było sporo, ss nie zrobiłem przed ;P Musicie wierzyć mi na słowo.
Ze względu na kijowego neta, odpuszczam sobie na razie YT i inne video social sites.
6 z tych domen dodałem do google url submitera, a reszte zostawiam, żeby indeksacja nastąpiła niejako naturalnie poprzez linki z często indeksowanych for/sm. Czy to ma znaczenie oraz jakie da to wyniki zobaczymy w praniu.

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - Bazor - 17-08-2017 13:47

O jezu, da się taki wynik uzyskać z PageSpeed Insights Rolleyes ?
Pogratulować, ja się cieszę jak nie mam czerwonego ostrzeżenia, jak widać da się Big Grin

RE: Od zera do 10 000 zł/mc - Dziennik pracy - grayman - 18-08-2017 14:09

(17-08-2017 13:47)Bazor napisał(a):  O jezu, da się taki wynik uzyskać z PageSpeed Insights Rolleyes ?
Pogratulować, ja się cieszę jak nie mam czerwonego ostrzeżenia, jak widać da się Big Grin
Dzięki, jak masz jakieś warningi i chcesz to naprawić to googluj, googluj. Albo wklej screena i coś pomyślimy.