Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Treepay.pl [SCAM] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Treepay.pl [SCAM] (/Temat-Treepay-pl-SCAM-147930)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Treepay.pl [SCAM] - nicooo - 10-06-2017 15:09

(10-06-2017 15:08)mikiniki napisał(a):  
(10-06-2017 15:06)nicooo napisał(a):  
(10-06-2017 15:04)mikiniki napisał(a):  
(10-06-2017 14:28)mikuss napisał(a):  
(10-06-2017 14:25)nicooo napisał(a):  A to mikiniki nie powiedzial ci ze tydzien wczesniej zostal zablokowany na stale?W pozniejszym czasie zalozyl konto na swoja spolke gdzie dokonal tego o czym mowilem wczesniej ,jezeli nie wyjasnicie sobie tego miedzy soba to dodamy wszystkie nalezne informacje Smile w firesubie tez polecialy wszystkie uslugi,nie wiem czy z jego winy,ale szczerze nie interesuje mnie to.

@[mikiniki] Jakoś tobie bardziej wierzę jak tej osobie co nie raz krzywe akcje widziałem co robił i czytałem na forum więc może się odniesiesz Big Grin
Z miłą chęcią przeczytam wersję 2 strony

Założyłem drugie konto ale pierwsze nie miałem zablokowane. Zablokował potem odrazu 2 konta. Nie mam zamiaru się już wypowiadać w tym temacie, swoje powiedziałem, kasy nie dostanę o nagrodach już nie wspominam, bo to tylko obietnice.
Cwaniakujesz od początku a gdy zaczynamy podawac coraz wiecej informacji,konczysz temat? Smile Konto mikiniki zostalo zablokowane tydzien wczesniej od razu po otrzymaniu informacji o sposobie twojego zarabiania.

Przecież ja tak zarabiałem kilka miesięcy i doskonale wiedziałeś na czym i jak... Więc nie mów mi że nagle się dowiedziałeś.
Twoje wczesniejsze metody zarabiania nie byly takim przegieciem jak na multikoncie,mamy upublicznic pismo oraz sposob twojego zarobku? Smile

RE: Treepay.pl [SCAM] - mikiniki - 10-06-2017 15:11

(10-06-2017 15:09)nicooo napisał(a):  
(10-06-2017 15:04)mikiniki napisał(a):  
(10-06-2017 14:28)mikuss napisał(a):  @[mikiniki] Jakoś tobie bardziej wierzę jak tej osobie co nie raz krzywe akcje widziałem co robił i czytałem na forum więc może się odniesiesz Big Grin
Z miłą chęcią przeczytam wersję 2 strony

Założyłem drugie konto ale pierwsze nie miałem zablokowane. Zablokował potem odrazu 2 konta. Nie mam zamiaru się już wypowiadać w tym temacie, swoje powiedziałem, kasy nie dostanę o nagrodach już nie wspominam, bo to tylko obietnice.
Cwaniakujesz od początku a gdy zaczynamy podawac coraz wiecej informacji,konczysz temat? Smile Konto mikiniki zostalo zablokowane tydzien wczesniej od razu po otrzymaniu informacji o sposobie twojego zarabiania.

Przecież ja tak zarabiałem kilka miesięcy i doskonale wiedziałeś na czym i jak... Więc nie mów mi że nagle się dowiedziałeś.
Twoje wczesniejsze metody zarabiania nie byly takim przegieciem jak na multikoncie,mamy upublicznic pismo oraz sposob twojego zarobku? Smile

A proszę bardzo.. .

I wiem też że to Ty powiedziałeś w Teleaudio że to ja jestem winny wszystkich problemów ( moje imię i nazwisko )

RE: Treepay.pl [SCAM] - nicooo - 10-06-2017 15:14

(10-06-2017 15:11)mikiniki napisał(a):  
(10-06-2017 15:09)nicooo napisał(a):  
(10-06-2017 15:04)mikiniki napisał(a):  Założyłem drugie konto ale pierwsze nie miałem zablokowane. Zablokował potem odrazu 2 konta. Nie mam zamiaru się już wypowiadać w tym temacie, swoje powiedziałem, kasy nie dostanę o nagrodach już nie wspominam, bo to tylko obietnice.

A proszę bardzo.. .

I wiem też że to Ty powiedziałeś w Teleaudio że to ja jestem winny wszystkich problemów ( moje imię i nazwisko )
Nic takiego nie powiedzialem,bardzo chetnie to zweryfikuje poniewaz ani razu nie poruszalismy twojego tematu w TA,w poniedzialek jak bede w biurze zostanie dodane wszystko to co otrzymalismy

RE: Treepay.pl [SCAM] - mikiniki - 10-06-2017 15:23

Tylko dobrze sobie wszystko zaplanujcie jak będziecie dodawać, żeby nie wyglądało na fake jak Wasz serwis.

RE: Treepay.pl [SCAM] - nicooo - 10-06-2017 15:25

(10-06-2017 15:23)mikiniki napisał(a):  Tylko dobrze sobie wszystko zaplanujcie jak będziecie dodawać, żeby nie wyglądało na fake jak Wasz serwis.
To beda informacje od operatorow SmileA fejkiem to obecnie jestes ty,i twoje bezczelne zmyslanie Smile

RE: Treepay.pl [SCAM] - Krissu - 10-06-2017 15:40

[Obrazek: tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif]

RE: Treepay.pl [SCAM] - fejQ - 10-06-2017 16:01

(10-06-2017 15:25)nicooo napisał(a):  
(10-06-2017 15:23)mikiniki napisał(a):  Tylko dobrze sobie wszystko zaplanujcie jak będziecie dodawać, żeby nie wyglądało na fake jak Wasz serwis.
To beda informacje od operatorow SmileA fejkiem to obecnie jestes ty,i twoje bezczelne zmyslanie Smile

FejQiem jestem ja!!

RE: Treepay.pl [SCAM] - Karewer - 10-06-2017 16:04

Popcorn już mamy, kto ma Colę?Big Grin

RE: Treepay.pl [SCAM] - yazir - 10-06-2017 16:04

Właśnie, proszę nie skalować dobrego usera, i nie wciągać go w to bagno zwane treepay

RE: Treepay.pl [SCAM] - Czaq - 10-06-2017 16:15

Ogólnie widzę podejście wielu userów negatywne. Dziwi mnie tylko, że moderatorzy aż wręcz czekają by spotkać kogoś lub cos co zle zrobił lub wykonał treepay lub @[nicooo].
Osobiście powiem szczerze, że wyłączenie serwisu i nagły zonk mnie tez wprawił w osłupienie. Aczkolwiek wszystko pózniej sie wyjaśniło. Wyjasniło się również i u innych natomiast pytania yazira czy innych moderatorów są moim zdaniem niestety nie na miejscu.(1,2 i 3 strona tematu który udało mi się przeczytać z rana)

Cała nienawiść za to całe zamieszanie z wyłączeniem i realizacją wypłat jest jeszcze OK ale teraz oczernianie serwisu i nicoo gdzie wszystko gra - jest co najmniej idiotyczne.
Masa serwisów leży w SCAM'ie a administratorzy nawet nie raczą wejść na forum a juz nie mówie o wyplatach i jakoś jest mniejsze zamieszanie niż przy tym tutejszym... tylko czemu?